In primul rand eu zic sa scapi de anturaj. Daca te indeamna la chesti de gen chiulit, fumat etc. inseamna ca nu sunt persoane de calitate.
Daca vrei sa te cunosti mai bine reflecteaza la :"esti ceea ce mananci""esti ceea ce porti";"esti ceea ce gandesti"
Chestia asta cu chiulitu(pp ca esti in clasa a 8-a)nu o sa-ti prinda bine la examene.Dece sa iti obligi parinti sa plateasca milioane pe mediatii cand poti sa fii atenta la ore.In primul rand trebuie sa te gandesti la familie,cum influenteti persoanele care tin cu adevarat la tine.
Cum crezi ca se simt parinti tai cand afla ca odrasla lor este in anturaje,chiuleste s-a schimbat complet,nu mai este fata iubitoare si dragastoasa si sa transformat in tipul atat de comun al "adolescentului rebel".Sa fi rebel inseamna sa crezi ca toata lumea are ceva cu tine(parinti, adulti in general). Cand o sa treci peste aceasta etapa, cand o sa in fata BACALAUREATULUI o sa iti dai seama cine a dorit binele tau si cine a dorit raul tau.
Nu trebuie sa tii cont prea mult de parerea celor de varsta ta si in general de gura lumii in privinta stilului pe care il alegi "Apa, vântul şi gura lumii nu le poţi opri" insa eu iti sugerez sa fi "dragalasa".
Eu nu inteleg cum niste fiinte asa gingase ca fetele pot sa isi murdareasca buzele cu injuraturi si cuvinte urate.Gandeste-te ca pe acolo, pe unde scoti acele cuvinte,te hranesti si ii saruti pe cei care te iubesc.
Cand o sa ai prieten, daca o sa fie un tip de caracter o sa vezi ca o sa fie deranjat de limbaj, asa ca "ai grija gura mica ce vorbesti".
Eu iti sugerez sa te gandesti de 2 ori inainte sa iei o decizie care iti poate transforma viitorul in rau(daca alegi sa fi rebela).
Pai eu nu stiu ce sa zic.ar trebui sa fi cum te simti tu mai bine,dar daca ceilalti colegi ai tai te fac si pe tine sa fi ca si eu adica stilul mai "rebel", iar tie nu iti place acest stil de bad girl nu stiu ar trebui sa fi vesela, sa ii ajunti pe oameni chiar cum ai zis tu.Fi pur si simplu TU cum esti cu adevarat si gandeste-te cum iti place sa fi o "sweet girl" sau o "bad girl"?
Pai tu spui ca singura esti o fire dragalasa, cand esti cu amicii tai, devii rea. Gandeste-te cum vrei sa fii. ce iti place sa faci mai mult? Sa te duci in parc si sa hranesti porumbeii sau sa te iei la harta cu oamenii pentru cuvintele pe care le spui? Tuturor le place o tipa dragalasa, cu bun simt.
Daca nu vrei sa renunuti la prietenii tai, iesi cu ei, dar fii tu. Parerea mea e ca tu devii o bad girl doar cu prietenii in preajma, te influenteaza.Nu te mai lasa influentata si fii tu.
Nu ai cum sa alegi intre a fi bun si a fi rau.