| Ganish365 a întrebat:

Hey,mă confrunt cu o problema emoțională de ceva timp: nu pot sa-mi fac prieteni în orașul nou in care stau.
În clasa a noua m-am mutat din Cluj, in Oradea și totul s-a întors pe dos: nu am reușit să mă adaptez nici cum și deja sunt in clasa a-11-a. Nu știu ce as putea sa fac pentru că mi-e teamă că mă voi îmbolnăvi psihic.Metoda ONG-urilor este buna? (Chiar daca probabil la început voi da greș)
Din cate am auzit in facultate va fi ok: ca-mi voi putea găsi iubita; că o sa-mi fac prieteni; ca o sa-mi crească nivelul de socializare; (dar sincer cred că va fi la fel ca în liceu)

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mai bine inveti bine bine in perioada asta sa intri la o faccultate buna, si-n paralel citesti carti de motivationare sau mergi la un psiholog sa te invete sa scapi de timiditate, aceasta atitudine negativista si sa iti poti face prieteni mai usor.

| Ara997 a răspuns:

Pai e simplu, pune-te pe invatat anul asta si da la o facultate buna si trece mai usor. timpul pentru ca vei fi ocupat cu invatatul. pe urma in fac. se schimba colectivul si atunci e de tine.
acum in clasa care esti is formate deja bisericutzele. nu ai tu vreo problema. si nu te strofoca decat prietenii indoielnice mai bine lipsa momentan si concentreaza te pe scoala.

| 6Anonim9 a răspuns:

Daca vrei da-mi Facebook-ul tau, mai putem discuta despre oras, despre "problema ta". Bineinteles, sunt din Oradea si ma mira faptul ca nu ti-ai putut face prieteni in orasul asta cu atatia oameni super. Daca simti ca vrei sa vorbesti, trimite-mi Facebook-ul prin mesaj, putem discuta mai amanuntit. big grin Apropo, suntem cam la aceeasi varsta (eu am 16), ca sa nu ti se para ciudat.
Bun venit!