| didii a întrebat:

Hey!
Ma numesc Diana.

Sunt absolut innebunita dupa un baiat, dar nu as vrea sa ii mentionez numele. In fine... Cat timp eram in Anglia, el tot imi propunea sa ne combinam, dar cand am ajuns in Romania, in vacanta de vara, baiatul pur si simpu, parca a uitat cu totul ce a spus. El era vecinul meu. Trebuie sa mentionez ca inca el imi este, cand ma duc in vacanta in Romania, pentru ca tata inca locuieste acolo. Dar acest baiat inca se da la mine, ma atinge "accidental" destul de des, se uita adanc in ochii mei de foarte multe ori, si mie inca imi place de el.
Ceea ce este mai amuzant, este ca ne cunoastem de cand aveam 6 ani, iar el 8. Deci el acum are 16 ani.
I-am cumparat un telefon LG cookie ...ca un cadou de ziua lui, chiar daca nu am apucat sa ma duc la ziua lui, pentru ca eram inca in Anglia.
Am tot incercat sa ma apropii de el mai mult, dar dupa un timp, (cam in urma cu 3 saptamani) am aflat ca el de fapt el iesea cu alta tipa crying.
Muream de gelozie si suparare in acelasi timp. Plangeam in fiecare noapte cand imi aminteam, pentru ca eu imi facusem sperante.
Il visam in fiecare noapte, iar dimineata incepeam sa plang.
Ma simteam foarte deprimata. In loc sa mananc, incepeam sa plang. Tata ma intreba ce e cu mine, dar nu vroiam sa vorbesc cu nimenea. Vroiam sa stau singura si sa plang, gandindu-ma ca poate se va intampla o minune. Tata s-a decis atunci ca am nevoie sa ma relaxez putin, si am organizat cu toata familia un fel de concediu. Ne-am dus cu totii la Tasnad. M-am distrat, nu pot spune ca nu. Dar aveam tot aceeasi stare. Mai ales cand vedeam atatea cupluri de tineri cum innotau impreuna, sau se distrau, se sarutau, se imbratisau...
Dar, cand am ajuns acasa, acum 1 saptamana, am aflat de la prietenele mele ca prietena lui, pe care o chema Oana, era super urata.
Tot nu m-a linistit nici asta.
Acum cateva zile insa, am aflat ca el nu mai are pe nimeni, ca s-a despartit de Oana.
Intr-un fel anume, sunt foarte fericita, dar voi credeti ca ar trebui sa il abordez, sau sa ii propun eu daca vrea sa fie cu mine?

Va rog din suflet sa imi dati niste sfaturi!

Dau Fundoaie!

Răspuns Câştigător
| sWamP1993 a răspuns:

Bagate repede pe felie cat ii suparat ca s-a despartit de fata aia. laughing Acum ii vulnerabil profita. laughing

3 răspunsuri:
| lyrics a răspuns:

Incercarea moarte n'aretongue
intreaba'l daca ar vrea sa fie cu tine
nu pierzi nimictongue
poate o sa fii putin dezamagita. dar mai bine asa decat sa stai cu intrebarea asta nu stiu cat timp si sa te intrebi dupa ce s'ar fi intamplat "daca..."
tongue
multa bftbig grin
trim mesaj sa'mi zici ce ai facut cu baiatu

| @ll3xXx@NdR@ :x a răspuns:

Profita de ocazia asta! no sa fie sfarsitu lumii! acum e cel mai bine si o sa regreti daca nu o faci iti garantez! bafta!kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ...intreaba'l :* crede'ma ca si am trecut inca prin acelasi lucru. incearca, si apoi spune'mi.

eu l'am intrebat pe tipu de care imi place. si acum stau cu el :*. sa imi spui ce ai facut ...pls:*.