Eu cred ca ar fi mai bine sa-i zici prietenei tale ca iti place de el, poate ea nu-l va mai imbratisa si pupa asa de mult si apoi fa rost de id lui de mess si intra in vorba cu el )dar pentru inceput spune-i mersi ca mi-ai dat accept.)si apoii incearca sa-l intrebi despre scoala.etc sunt sigura ca daca ajungi sa stai de vb cu el mai mult iti vei invinge teama iar dupa ce ai vb cu el pe mess cel putin 2 zile intreaba-l daca are vreo iubita si i zici ca nici tu nai dar ca iti place de un tip si daca nu se prinde scrie-i in paranteza imi place de tine si poate rezolvi 2 problmee deodata (la mine a mers )sper ca te-am ajutat :*:*finda plis:X
Eu zic asa... daca il cunosti si sunteti prieteni, sa nu-ti fie rusine sa te bagi mai mult in seama cu el.Usor usor vei vedea cum evolueaza lucrurile Roaga-l sa te ajute la o tema sau sa-ti imprumute o carte pe care trebuie sa o citesti si nu o ai... Apoi poti sa il inviti sa iesiti cu mai multi prieteni prima oara, apoi mai incolo doar voi doi.
Succes
Lucia,daca tu simti ca il placi atunci cand va intalniti(fie ca e prietena ta cu tine sau ca nu) ii spui sa vina putin cu tine.Mergeti si voi intr-un loc unde sa nu fie multa lume si ii spui.stiu ca ti se pare greu dar daca tot astepti si nu faci nimic s-ar putea sa iti pierzi sansa sa il mai poti intreba altadata.metoda asta merge pentru ca si eu am incercat si a mers na.acum cum crezi tu.deci funda?:X:*