Eu sunt la stiinte sociale si o faci cam aceleasi materi ca si la profilul de filologie. Daca matematica e problema ta poti sa alegi acest profil fiindca vei face numai 2 ore in clasa a 9a si a10a. In clasa a11a vei face dor o ora iar in clasa a12a nu vrei mai facedeloc. O sa ai mai multe ore de istorie, romna si limbi straine. Poti sa alegi si filologie fiindca nici acolo nu se fac multe ore de mate. Celelalte profiluri nu cred ca o sa-ti place fiindca au legatura cu matematica: mate-info, chimie-biologie, mate-fizica.
Te-ai putea duce la filologie, acest profil este mai mult bazat pe limbi straine. Eu pe profilul asta merg
Ceau
poti merge la filologie si eu merg acolo:X:X
dar mai poti merge si la stiinte naturale:X:X
Ai putea sa te axezi pe profilul de filologie.eu asta am urmat in liceu pentru ca nu mi-a placut mate. o sa faci mai multe ore de rom, franceza si engleza...
Daca nu-ti place matematica te poti duce la filologie. Se pune accent pe romana, latina, istorie si 3 sau 2 limbi straine. Iar la stiinte sociale faci psihologie, istorie, romana, logica si mai multe, dar am uitat.
Stiinte sociale e bine daca spui ca iti place romana eu sunt in clasa a 9a tot la stiinte sociale iar materile ce le fac sunt urmatoarele engleza 3 ore pe saptamana:mate 2; romana 4; latina1; isto 3; geogra 2 [ai de ales poti da teza ori la isto ori la geogra]; stiinte socioumane 2[logica in a 9a in celelalte clase vei face probabil pshihologie ]franceza 2; fizica 2; chimie 1; desen -muzica 1 cam aste sunt...
Mai pe scurt face cam ce ai facut in generala cu precadere romana; engleza; isto
App la filologie vei da teza si daca nu ma insel si bacul la latina de altfel vei face intensiv 3 limbi straine
@nebunicix
TE INSELI
nu dai bacul la LATINA. NICI UN OPTINAL NU SE MAI DA.
si s-ar putea ca peste 1 an nu se va mai face
. 2. nu faci intensiv latina. numai o ora. nu e mult.
in clasa a 11 scapi de mate chimie fizica si bio la filo. la stiinte sociale NU SCAPI DELOC DE MATE.pana in a 12 inclusiv faci.eu zic filologie.
Ps: am fost si la mate info.