| Pufulinna a întrebat:

Hey! Ma tot gandesc ce sa aleg intre Iphone4S si Samsung Galaxy S2. Imi sta in gand un Samsung; darr are aplicatii? big grin
Si vreau cat mai multe informatii despre ele, iar voi sa imi spuneti pe care l-ati alege si de ce.
Multuukiss

5 răspunsuri:
| Dizz a răspuns:

Am iphone 4S și sunt de acord cu ce a spus Cezara. Pe lângă aplicații, se mișcă mult mai repede decât S2-ul. Nu ai ce să îi reproșezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine iti iei Samsung galaxy s2 are sistem android si este si bun ca telefon.
iphone'ul se strica repede :d.

| YoBuDy a răspuns:

Alegerile sunt asa:

Iphone 4s Vs Samsung S2 = IPHONE 4s
Iphone 4s VS Samsung S3 = SAMSUNG S3
Iphone 5 VS Samsung S3 = Ambele sunt super, dar sunt si scumpe, toate au aplicatii, si poti instala oricate vrei, iar partea frumoasa e ca PE SAMSUNG intri pe Magazin Play si descarci ce vrei de acolo sunt o multime gratis si o multime ieftine gen cativa RONI SUCCES!

| CrazyGiirlCezy a răspuns:

Mai stai pe ganduri? Eu as alege direct Iphone. Tu ai spus ca vrei aplicatii. Iphon-ul are 1000 de aplicatii! Dar bine doar da ca le instalezi.Si multe alte jocuri. Daca te intereseaza uita-te aici:http://www.youtube.com/watch?v=1ujh_HcY0Ok E tot IPhone 4 S. Dar si Samsung e foarte bun.E imi zic parerea. Deci eu zic ca asta ar fi o alegere buna :* :D

| 19742013 a răspuns:

Eu sincer sa fiu as alege S2 100%. Acum depinde si de gusturile fiecaruia.