| UnCorazonLocoooo a întrebat:

Hey.
Mai e putin si se termina 2010, vine 2011, ne apropiem de sfarsitul lumii laughing.
Initial am avut impresia ca anul acesta va fi unul de bun augur. Dar lucrurile au mers din rau in mai rau. in primele 6 luni au fost ingrozitoare. Nu mai conteaza de ce, dar mi-a afectat mult psihicul acea perioada oh go on. Vara pot spune ca a fost minunata. Singura perioada buna din an ca sa zic asa. Cand a inceput scoala toate cele petrecute pe parcurul anului au inceput sa-si arate efectele. Pot spune ca de atunci macar odata pe luna trebuia sa se intample ceva rau. In septembrie o sapatama de laringita in care nu am putut vb deloc. In octombrie, superb, am aflat niste chestii oribile despre niste persoane la care tineam mult. Firesc, nu am abandonat acele persoane, ci am luat toata tampeniile facute de ei asupra mea. Asta afectandu-ma de asemenea. In noiembrie fizicul si psihicul meu au inceput sa bata in retragere straight face. Am aflat ca am niste complicatii la rinichi si ovare plus inca altele oh go on. Medicul mi-a recomandat sa merg la un psiholog... In decembrie, ce sa spun, absolut fascinant totul... Am inceput sedintele la prsiholog. Am descoperit am probleme cu vederea. Si, ca un final frumos, persoana la care tineam cel mai mult a plecat din tara. Fantastic >8- crying.
Acum vreau sa-mi faceti si voi o schema de genul big grin
Ar fi ca un bilant pentru anul asta happy.

Răspuns Câştigător
| emchristina a răspuns:

Pai sincer nici mie nu mi-a mers mai bine. A inceput la revelion cand persoana la care tineam s-a despartit de mine pentru alta. Apoi a urmat un ianuarie absolut nebun, In aprilie am pierdut ceva foarte drag mie (eram la pamant) vara cand credeam ca nu poate fi mai rau a fost si mai rau si am crezut ca innebunesc. Dupa ce lucrurile in sfarsit sau mai linistit acum vreo luna cineva mia otravit cainele.crying...in rest cu sanatatea n-am av probleme.hee hee
sper ca la anul sa fie mai bine.happy