anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey happy! Mai stie cineva mesaje care se trimit pe facebook ca ""Există femei deosebite, extraordinare, care au grijă, dragoste, sunt strălucitoare, curajoase şi iubite de mulţi! Tu eşti una dintre acestea! Acum mută acest mesaj pe peretele a 10 femei pe care le admiri cel mai mult. Circulă... pe FB... deci e rândul tău;*""sau ""imi pare rau dar te STERG din viata mea tonguearola*******. se incarca. 99% PIPIPIPIIPI ERROARE! E imposibil sa elimin prietenia noastra.Insemni mult pentru mine. ♥♥Punel pe peretele al 10 persoane pentru a nu pierde niciodata, Daca obti 3 sau mai multe "like-uri" inseamna ca esti un prieten special :X ♥♥♥♥". Vreau mesaje de genu` la astea. Dau FuNdaaaaaaaaaaaaaa! laughing love struck

Răspuns Câştigător
| Emena a răspuns:

Buna! Fa-mi te rog o favoare, sa nu mai vorbesti cu mine sau sa imi comentezi pozele sau sa imi trimiti mesaje!
Scuze dar dentistul meu mi-a zis sa stau departe de lucruri dulci ca tine (crede-ma esti foarte foarte dulce!)
Ai primit panica?big grin
Publica acest mesaj pe peretele a 10 persoane pe care le iubesti!
Sper ca sunt una dintre ele!big grin♥♥

3 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

UN SFAT:ai grija de tine!
O RUGAMINTE:nu te schimba!
O DORINTA:nu ma uita!
O MINCIUNA:nu te iubesc!
UN ADEVAR:mi'e dor de tine!
Publica acest mesaj pe peretele a 10 prieteni pe care ii iubesti. Sper ca sunt una dintre ele!

| Miruna_7873 a răspuns:

‎(●̮̮̃•̃) (●̮̮̮̮̃̃•̃̃)
/█\ ♥/█\
Te iubesc ♥
Pune-l pe pagina a 10 persoane la care tu tii pe FB ♥

SAU

Un sfat : Ai grija de tine!
O rugaminte : Nu te schimba!
O dorinta : Nu ma uita!
O minciuna : Nu te iubesc!
Un adevar : Mi-e dor de tine!
Publica acest mesaj pe peretele a 10 persoane pe care le iubesti!
Sper ca sunt una dintre ele... ♥♥♥♥!

| Emena a răspuns:

Mai bine sa pierzi timpul cu prietenii decat sa iti pierzi prietenii cu timpul, de aceea eu imi pierd timpul cu tine, pentru ca nu vreau sa te pierd cu timpul. Pune asta pe peretele a 10 prieteni. Daca primeste 10 inapoi esti o foarte buna prietena!

Întrebări similare