| ingerasdulke15 a întrebat:

Hey merita sa ma uit am ajuns la sezonul 2 la JURNALUL VAMPIRILOR (THE VAMPIRE DIARIES) CN PAOTE SA IMI SPUAN CE SE PETRECE DE LA EPISODU 13 PANA LA 22 SAU merita sa le vad ca as vrea sa trec la sezonu 3 am auzit ca e foarte tare :fundita love struck

Răspuns Câştigător
| CannbalCorpse a răspuns:

Să ştii ca merita nici eu nu am vrut sa ma mai uit dar am vazut ce am pierdut, Klaus crede ca a omorato pe Elena, Klaus e un vampir original care se va transforma in hibrid si caruia ii e frica de Mikael tatal sau care vrea sa il omoare, Niklaus adica Klaus are o sora Rebekah adica Emma din h2o big grin Stefan s-a despartit de elena deoarece a vrut sa il salveze pe Damon de la moarte pentru ca un hibrid l-a muscat,, stefan face tot ce ii zice klaus pana cand il elibereaza apoi stefan ii fura familia pusa in sicrie de 1000 ani el ii inaapoia sicriele in afara de unl in care era mama lor happy care vrea sa ii omoare pe toti, in cele din urma vraja nu le iese si ei nu mor, taylor iubitul blondei devine hibrid, daca ai stii cat de schimbat e stefan e foarte rau! Plus ca Stefan si Kalus erau prieteni prin 1920 doar ca klaus la constrans pe stefan sa uite! Sa te uiti la serial! eu ti-am zis ce se petrece pana la sezonul 3 Apropo Jenna moare sad

1 răspuns:
| ema4ka a răspuns:

Am privit si eu filmul acesta, si acum astept noul episod din sezonul 3.Nu mai tin minte precis ce se petrece in episoadele acesta, dar cred ca merita privite. Iar cind vei termina de privit acest sezon, atunci si al 3-lea va fi gata si nu vei mai astepta o saptamana sa privesti noul episod.