Asa ar trebui. Acum, nu stiu daca ti s-au spart lentilele sau doar s-a stricat rama, pentru ca daca e sa iti schimbi doar rama si sa iti pastrezi lentilele, nu te va ajunge foarte mult daca iti alegi o rama de ochelari la un pret mai potrivit.
Eu te sfatuiesc sa il convingi pe tatal tau sa renunte la ideea asta pentru ca e destul de riscant.
Ochelarii se fac dupa reteta de la medic... daca gasesti second hand unii care respecta reteta e ok, dar ma indoiesc
Slabe sanse sa se potriveasca dioptriile ca sa poti cumpara second hand. Ochelarii e bine sa-i faci personalizati pentru ochii tai. Eu nu as accepta niciodata ochelari second hand.
Lol, nu, iti strici ochii aiurea. Ce dioptrii ai? Nu cred ca sunt fixe. In magazine se gasesc ochelari la 3 lei numai cu dioptrii gen +1, -1, +2, -2. Du-te la un magazin specializat, iti iei niste ochelari cu dioptriile potrivite la recomandare medicului (pentru ca eu de exemplu am -1, 75 si -1, 5 si medicul mi-a dat lentile mai mici ca sa nu-mi fortez ochii), si iti va alege si niste ochelari potriviti fetei tale.
Nu chiar Nu este un pericol, altfel astfel de comercializari ar fi interzise. Atata timp cat stii dioprtiile nu e o problema daca dai 20 de lei pe ochelari in loc de 300-400. Practic prima pereche e importanta, dupa se pot cumpara chiar si doar lentile. Numai bine.
Inainte de a lua ochelari trebuie sa faci un control la un medic specializat pentru a vedea ce dioptrii ai. Poti lua si ochelari second hand daca stii ce dioptrii ai...
Elenastoica9 întreabă: