| Simona_8441 a întrebat:

Hey mi se intampla mereu la scoala dor pentru ca ma imbracam in negru
sa mi se spuna emo! Eu sunt rockeritza nu emo dar cum sa fac sa nu mi se mai spuna emo! Sa va mantionez k nu tot timpul ma imbracam in negru!

16 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Nu te mai imbraci in negru happy. Dar tu chiar asculti ce zice lumea.fii serioasá.

| Marii a răspuns:

Unele persoane nu se pricep la prea multe lucruri, si aud de la alti ca emo se imbraca negru, si pe cine vede in negru ii spune ca este emo.
Si mie mi se intampla la fel, nu ma imbracam in negru dar eram retrasa. La mine s-a ajuns sa fiu strigata in clasa a 7-a si a 8-a "satanista", sper sa nu ajungi la fel ca mine.
Cel mai bun lucru pe care-l poti face, este sa-i ignori. Tu sti ce esti, parera lor nu conteaza, sa nu te afecteze niciodata vorbele cuiva care nu te cunoaste.
Pa pa.

| oz a răspuns:

Nu ai cum sa schimbi mentalitatea oamenilor...deci te imbraci cum vrei.

| Emeraude a răspuns:

Nu lua in seama inaptii si neinformatii. Nu merita osteneala sa le explici.Stiu cum e, si eu am trecut prin multe experiente de genul doar pentru ca purtam pe strada un tricou cu Iron Maiden, blugi negri stramti, tenisi in picioare si ascultam Aerosmith...deci... "niste tarani, domne'!" laughing

Janina
| Janina a răspuns:

Aceeasi problema pe care o are si sora-mea straight face nu-i baga in seama pana la urma se vor plictisi...insa daca vad ca te doare si ca te ataci o sa faca in continuare la fel.
ignora-i!

| criss:) a răspuns:

Sa nu i bagi in seama... eu deja m am obisnuit ba emo ba nu stiu cum asa ii felu meu d a fi si nime nu ma poate schimba...iti recomand sa faci acelasi luruhappywinking... daca asa gandesc ei nu ai c sa facistraight face

| Betty18 a răspuns:

Fii indiferenta... tu stii ca nu esti emo si ar trebui sa fie de ajuns

succes

| AndutzaAndu a răspuns:

Nu mai asc atata ce zice lumea... tu te imbraci cum vrei...fiecare cu gusturile lui/ei.bafta

| denisa_4752 a răspuns:

Salut! pai in primul rand si eu sunt;''rockerita''tongue asa cum spui tu! si eu am avut probleme de genu ''emo'', insa le am spus oamenilor k nu am nici o legatura cu oamenii emo! cred ca cel mai important e ceea ce crezi u despre tine, nu te mai consuma din cauza taranilor si a mentalitatii de rahat! nici eu nu suport manelistii(cocalari)insa nu am ce face...ma intalnesc cu oamnei ca ei in fiecare zi! uite, studiaza putin site u asta dedicat rockarilor si luptei impotriva intolerantei! black-cat.ro, bafta si rock on!

| FearNoEvil a răspuns:

Daca esti rockerita n-ar trebui sa-ti pese... cand eram in liceu ziceau de mine ca-s satanist numai pentru ca eram singurul rocker din clasa. laughing Asa ca chill... si lasa-i sa creada ce vor. Pana la urma tu stii ce esti si asta conteza.winking

| Ianaaable a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat de multe ori. la inceput ma afecta oarecum dar am invatat sa-i ignor si pana la urma si-au dat seama de diferentahappy la fel poti sa faci si tuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si chiar conteaza parerea lor?
Sa creada ce vorwinking
by Dydee

| albu1989 a răspuns:

Nu trebuie sa asculti toti idioti si prostiile acestora simona...te imbraci cum ai tu chef, faci ce vrei tu...ideea este sa te simti tu naturala

| albu1989 a răspuns:

Si eu sunt rocker...dar la lucru fug toti de mine laughing eu imi bat joc de lume nu invers...asta trebuie sa faci si tu sa le intorci placa

| albu1989 a răspuns:

Daca vrei sa discutam... uite id meu de mess de_drak3, te astept la orice ora sa ne consolam

| bety_8226 a răspuns:

Ignora-i! Daca nu ii bagi in seama se vor plictisi pana la urma! Si eu am avut aceeasi problema! Cand au vazut ca nu pun la inima sau plictisit!
Multa bafta!