| claustrofob a întrebat:

Hey! Mi se pare mie sau intrebarile care se pun mai nou pe site sunt din ce in ce mai aiurea? Am avut un alt cont mai demult dar parca intrebarile erau mai normale...Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Intrebarile sunt din ce in ce mai aiurea.

Insa spre surprinderea mea si probabil si a ta in ultima vreme observ ca apar din ce in ce mai multe persoane de calitate pe site.

Nu se observa asta, noi fiind tentati sa vedem doar intrebarile.

Insa daca am fi atenti la raspunsuri mai mult am vedea cate persoane minunate isi impartasesc povestile si ne ajuta sa evoluam.

| claustrofob explică (pentru Bacemi):

Da cred ca ai dreptate intr-o oarecare masura! Oricum putem invata multe de pe aici happy

| Bacemi a răspuns (pentru claustrofob):

Cand am renuntat eu sa mai intru pe site situatia era dezamagitoare.

Expertii si toate persoanele de calitate plecau dezamagite.

Ramaneau un val de intrebari puerile.

Chiar ziceam la un moment dat ca trebuia sa ranesc la propriu dupa o intrebare de calitate, dupa o persoana care sa aiba nevoie de un ajutor cu adevarat si sa il si merite.

Acum insa observ ca sunt multe persoane deosebite.

Sunt poate si de 10 ori mai multe persoane de calitate care sunt pe site si raspund celor care vor cu adevarat o rezolvare la probleme delicate de viata.

| claustrofob explică (pentru Bacemi):

Si eu am mai avut un cont dar la fel ca si tine am renuntat!

| Bacemi a răspuns (pentru claustrofob):

Eram dezamagit dar acum sunt de-a dreptul exuberant pentru ce vad.

Am inceput sa raspund zilnic pentru ca am cui.

Sunt si intrebari serioase foarte multe.

Acum cateva luni erau de zeci de ori mai multe intrebari superficiale.

Se poate si mai bine, dar important e ca ai cui sa ii raspunzi si ai de la cine sa primesti raspunsuri de calitate.

Ma bucur ca ai revenit happy

5 răspunsuri:
| Amiiii69 a răspuns:

Si mie mi se par din ce in ce mai aiurea dar asta este site-ul n-ai ce-i face ca vrei sau nu se vor gasi unii mai "destepti" sa puna intrebari stupide pe TPU