| bLuEsKiEs a întrebat:

Hey!
Mie una mi se pare cam prostesc si aiurea sa ii dai iubiutlui/iubitei parola de mess si de hi5.Cica prin asta se dovedeste ca aveti incredere unu in celalaltstraight face
Voi ce parere aveti? Vi se pare normal schimbul de parole?straight face

Răspuns Câştigător
| byutxa a răspuns:

Pai nu mi se pare normal.+ ca asta nu dovedeste incredere, ci din contra neincredere ca sa vada cu cine vb si de`astea oh go on.

7 răspunsuri:
| LoveMe a răspuns:

Nu stiu thinking dar sincer si mie mi se pare cam prostesc pentru ca ii poti dovedi si prin alte moduri ca ai incredere in el/ea.Cu toate ca am multe prietene care isi dau id`ul de mess iubitului. Iintra odata tipul pe mine dandu`se drept pr mea si ma intr daca vreau sa fiu cu el.chestii din astea. Iar dupaceea am intr p pr mea ce`o apucato sa ma intrlaughing si ea o sp ca nu m`o intr asa ceva ca cica era iubi eilaughinglaughing
in fn nu e bine sa faci chestii din asteahappy

funda?sad

| paramore a răspuns:

Daca e o relatie de cateva saptamani sau cateva luni nu mi se pare ceva normal, dar in rest nu am nimic impotriva, iti dai seama ca ar fi aiurea sa stai in casa cu un baiat si sa nu ai voie sa intri pe adresa luithinking mie mi s-ar parea ceva ciudat

| Catta a răspuns:

Chiar nu mi se pare normal.straight face, deoarece daca voi va certati, el poate sa faca ce vrea pe id-ul tau sau pe hi5. Eu am patit-o si stiu cum este.

| AnuTzYk@ a răspuns:

Daca iti cere iubitul/iubita parola, tu nu vrei sa ii dai.Se supara si iti zice ca nu ai incredere in el/ea, ce faci? Eu cred ca pina la urma ii dai parola! Pt ca pina la urma, ce ii mai important? Parola de la mess si hi5 sau el/ea?

Stiu ca ii aiurea, si eu am patit la fel. Dar intr-un final i-am dat parola, ca sa vada ca am incredere in el! nu am vrut sa ne certam pe tema aceasta!

| Andru1996 a răspuns:

Nu e normal acesta este chiar un gest ne nencredere total pentru ca asa sigur 100% o sa vb in numele ei/lui o sa ii citesti mesale est est si plus ii incalci spatiul persnoal!

| Lyss . a răspuns:

Nu. Asta nu dovedeste incredere, ci neincredere.
O relatie este bazata pe incredere reciproca. Imi ceri parola, ma controlezi? Inseamna ca n-ai incredere in mine.
Eu am facut greseala de a-i da parola de la mess fostului la nenunaratele insistente. A intrat frumos pe id, le-a dat ignore tuturor baietilor din lista, a injurat putin si a iesit laughing.
Deci da, e o prostie sa-i dai parola de la mess/hi5.

| bOse a răspuns:

Corect, ti-as da eu funda pentru concluzia asta, nu sunt de acord cu ea, cunosc foarte foarte multe persoane care dupa incheierea relatiei au ramas fara conturi de messemger s. a. m. d