| UserTPUAnonim a întrebat:

Hey, neata TPU! Am nevoie de ajutor! Deci, sa incep cu inceputul :
Sunt cu un tip mai mic decat mine cu un an.(mentionez ca eu am 18 ani, iar el 17). L-am refuzat pe altu pentru el, nu mi-a pasat ca este mai mic decat mine si celalat era mai mare. Dar am o nelamurire in cazul acestuia ( prietenul meu ) : nu stiu daca tine la mine. L-am mintit ca trebuie sa plec cu ai mei pana la bunica mea, pentru a-l cunoaste pe celalalt tip, dar in 15 minute m-am intors inapoi. El nu ma lasa sa plec cu ai mei, credea ca il mint si ca plec sa ma vad cu altul, inselandu-l pe el. Cand ii zic " nu vreau sa ies afara, oricum cu sau fara mine voua va e totuna"(nu ies numai cu el, ci si cu alti amici de ai mei) si el spune ca nu este adevarat, ca daca lipsesc eu nu este bine.Eu il plac foarte mult, stiu ca si el ma place, dar nu stiu cat de mult tine la mine. Vreau si eu pareri in legatura cu asta. Sunt chiar foarte nelamurita!
Dau funda si voturi.

Răspuns Câştigător
| Adelinesmile a răspuns:

Eu cred ca tine la tine...Si tu n`ai facut bine ca ai vrut sa te intalnesti cu celalat & co.

Fi mai atenta la cum se comporta cu tine, daca e dulce si alte chestii si la un moment dat o sa iti dai seama de sentimentele lui.

Bafta! :*

1 răspuns:
Stefan
| Stefan a răspuns:

În dragoste sa nu ceri niciodata prea mult,, dragostea e o taina, nu traieste decat in adancul inimilor. A iubi inseamna sa fii cinstit cu prietenul tau, fara vreo urma de inselaciune, sa oferi afectiune, sa intelegi, sa comunici si sa respecti pentru a fi respectat.