| Deea831 a întrebat:

Hey
Niste statusuri de Craciun?

11 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Craciun fericit! - e cel mai de efect doh crezi ca stau multi sa citeasca povesti?

| zurick a răspuns:

In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini..eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.

Sarbatori fericite si un brad cat mnai frumos. Sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara? Ni se trage de la vin.

Urarile mele de Craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un An Nou fericit si din cand in cand sa faci apel la ratiune sau macar sa-i dai un bip.

Daca vrei sa fie mai frumoase:
ie ca acest Craciun sa invaluie in sufletul tau numai iubire pe care s-o daruiesti prietenilor tai. Sa traiesti acest Craciun cu inima pentru ca astfel pruncul sa se nasca si in sufletul tau. Sarbatori fericite si La Multi Ani.

Fie ca sarbatoarea sfanta a Craciunului sa va umple casa de dragoste, lumina, fericire si liniste sufleteasca!

Sarbatorile de iarna sa va aduca multe bucurii, surprize si indeplinirea tuturor dorintelor.

Sper ca iarna asta va fi asa cum iti place tie: cu ninsoare, cu o casa plina de lume, cu bradul de Craciun impodobit. Sa te bucuri de aceste sarbatori si de ceea ce iti ofera viata. Iti urez cele mai fericite sarbatori si multa sanatate si iti trimit imbratisare de departe!

De Craciun, un inger poate primi in dar doar un alt inger...

Imi doresc cu ardoare de Craciun, si in toate clipele vietii mele, sa am in preajma, cu trup si suflet sau macar cu gandul, persoane fericite, iar tu, oricine ai fi, esti una dintre acestea.

Ar fi extraordinar daca in aceste momente de tihna deplina si moment al bilantului ne-am gandi si la cei nepastuiti de soarta, la cei ce n-au hainute si nici n-au cui sa-i spuna mama! Oamenii au devenit indiferenti la problemele semenilor, dar cred ca acest flagel al nepasarii si ignorantei nu v-a atins.
Pace, fericire, implinire - pana la adanci batranete, alaturi de cei dragi!

Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!
Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acu te voi avea in sfarsit

sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate. punga sa geama de bani, mult noroc si l-a multi ani!

Pacea sa va fie-n inimi si-n casa Bunatati alese pe masa Vise si dorinte, domnul sa vi le-nplineasca Bucurie si belsug sa aveti, Caci Mintuitorul o sa se nasca... Craciun fericit alaturi de cei dragi...
reteta de craciun: se ia binecuvantare se adauga un strop de soare si o pulbere de stele se amesteca-ntre ele se mai pune bunatate si iertare de pacate iar iubire cat cuprinde si de la Iisus Hristos s-aveti un craciun frumos
reteta de craciun: se ia binecuvantare se adauga un strop de soare si o pulbere de stele se amesteca-ntre ele se mai pune bunatate si iertare de pacate iar iubire cat cuprinde si de la Iisus Hristos s-aveti un craciun frumos.

Un batranel cu chipul drag V-a calcat al casei prag Sa nu jigniti, e mos Craciun Si va aduce un An mai bun CRACIUN FERICIT
Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi

Sper ca Mos Craciun sa fie cat mai generos, pentru ca acest Craciun sa fie unic intre toate, copii canta colinde, brazii, casele si strazile se ornamenteaza, luminile toate se aprind pentru ca Pruncul Iisus s-a nascut pentru tine, oricine ai fi tu...

-Fie ca sfintele sarbatori de iarna sa te gaseasca alaturi de colegii tai. Cu alte cuvinte, nici anul asta nu ai liber de Craciun!

-In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

-Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

-Printre fulgi iti trimit un zambet curat, cauta-l, vine din cer spre tine in noaptea de Craciun!

-Un gand frumos pentru toti cei dragi si un gand de multumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum 2000 de ani.

| anonim_4396 a răspuns (pentru zurick):

Doamne... Frate... :-s Mai usor cu copy-paste. Nu sta Deea sa le citeasca pe toatehee hee

| zurick a răspuns (pentru anonim_4396):

I le ofer cadou de Craciun :-P

| Deea831 explică (pentru anonim_4396):

Asa-i da le multumesc happy

| Deea831 explică (pentru zurick):

Mvai mersi laughing

| zurick a răspuns:

Craciunul are in el acea magie care aduna pe toata lumea intr-o minunata conspiratie a dragostei.

Cel mai frumos cadou pe care il putem gasi sub bradul de Craciun este o familie unita prin respect si iubire.

De Craciun nu e important doar sa oferim celor dragi cadouri ci sa ne deschidem inima si sa daruim iubire.

De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.

Cat de minunat ar fi daca am reusi sa conservam magia Craciunului si spiritul lui.

De Craciun e ca si cum un inger cu o bagheta magica ar ocroti lumea, si sub ea, totul e mai frumos, mai viu, mai fermecator.

Spiritul Craciunului calatorind din casa in casa, din inima in inima, dintr-un loc in altul ne aduce pe toti mai aproape si si pastreaza tot ceea ce este mai bland si mai frumos.

E fascinant cum un brad de Craciun si cativa fulgi de zapada pot schimba lumea si sufletul oamenilor.

Nu are nici e importanta cum arata bradul de Craciun, important este ca el sa fie impodobit cu zambete.

A venit Craciunul, zambeste, viseaza, pune-ti dorinte! E vremea sa credem in magia zilelor de sarbatoare! Craciun Fericit!

Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam Raza Dumnezeiasaca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei! Craciun Fericit!

Craciunul e Credinta, Craciunul e Speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! Sarbatori Fericite!

Craciunul e momentul magic al anului. Hai sa calatorim dincolo de nori pentru a le aduce celor dragi o frantura de stele. Sarbatori fericite!

Daca oamenii ar fi mai buni, am putea atinge cerul cu mana, in fiecare suflet ar straluci o stea, fiecare brad ar strange magia in jurul sau. Craciun fericit!

De Craciun deschide-ti sufletul, primeste bucuria acestei sarbatori in inima si daruieste ganduri bune si iubire! Craciun Frumos!

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara … prin zapada Mosul zboara? …Ni se trage de la vin…

E sarbatoare! Bucurati-va de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruiti din toata inima si deschideti-va sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasati-va sufletul sa renasca si traiti fiecare zi ca pe un dar nepretuit. Craciun fericit!

E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Domnului cuprinde sufletele si le innobileaza. E Craciunul!

E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea Nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza.

Magia fulgilor, feeria ingerilor, bucuria colindatorilor, spiritul de sarbatoare ce pluteste in aer inlantuindu-se intr-o hora cu stelutele ce se desprind de pe cer si cu pruncii raiului vestesc un singur lucru: a venit Craciunul.

Mesajul divin al ingerilor impreuna cu glasul sfant al colindatorilor sa va aduca pace, liniste sufleteasca si multa sanatate. Craciun Fericit!

Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori acum si-n ani urmatori!

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului. Langa brad si langa foc sa va umple de noroc. Craciun fericit!

Mos Craciun cu barba alba, scoate usor din desaga darurile cerului, bunatate omului, sanatate, mult noroc, bani si multa fericire, la multi ani si numai bine.

Mos Craciun cu sacu-n spate sa v-aduca sanatate, bucurie, veselie, casa plina sa va fie de caldura, de noroc cu toti cei dragi la un loc! Craciun Fericit!

Mos Craciun sa va aduca tolba plina de sanatate, prosperitate, iubire si fericire, sa v-ajunga pana la anul, cand Mosul iarasi va sosi cu tolba plina. Craciun Fericit!

Prin panza de fulgi de zapada ingerii coboara tinand in brate un prunc. Lasati-i sa va intre in case insotiti de cantecele lor deoarece copilul e cheia spre fericire, belsug, implinirea dorintelor si un Craciun Fericit!

Sa ninga cu dragoste, sa ninga cu fericire, sa ninga cu iubire si pace, sa ninga tot anul cu armonie, sa va umple sufletul de dragoste si bucurie.

Sa ninga in noaptea de Craciun cu vise implinite! Invatati sa visezi, pasiti dincolo de real, Craciunul face minuni!

Sa va gaseasca Mosul cu ganduri bune si sufletul curat.

Stralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile, iar in sufletele voastre sa se oglindeasca lumina calda a lumanarilor.

Totul este un miracol, totul este o minune, lasati-va sufletul deschis caci Craciunul a sosit!
1. Oare anul acesta Mosul o sa ii aduca cadou lui Cioaca?

2. DnD … incerc sa il prind pe Mos Craciun

3. Daca ai fost rau anul acesta Mosul o sa iti aduca un bici din piele

4. DnD. Mos Craciun la calculator ( pardon tata. )

5. Hai Mosule vino mai repede ca m-am plictisit.

5. Căţeluş cu părul creţ să ai jeep-ul în coteţ şi o casă cu piscină, şi Madonna ca vecină şi-o lopată pentru bani la ANUL si LA MULŢI ANI!

6. Care iese la o bataie cu zapada?! Buzz repede pana nu se topeste!

7. De Craciun fi mai bun, lasa invidia si rautatea, gandeste-te la lucruri bune si hai sa fim prieten toti! La multi ani si multa santate!

8. Ai primit un sms de la Mos Craciun : La multi ani si multa sanatate! ( cadourile s-au terminat ca e criza )

Du-te pasare in zbor la mine in dormitor si vezi daca mi-a adus iubitu’ martisor

Mosule pe e`mail pari cam indiscret vrei sa afli despre mine tot ce e secret

If a big fat man creeps into your bedroom one night and stuff's you into a bag, Then don't worry 'cause I told Santa I want you for Christmas.

Va informez că incepand de maine sunt dispus sa va primesc cadourile de Craciun. In felul acesta sper sa poata fi evitata aglomeratia din preajma sarbatorilor si statul la coada pentru a mi le inmana! Multumesc pentru intelegere.

Mosh Craciun, fii mai bun, fii adevarat...(daca nu vei fi impuscat)!

Meri-n crishma!

astazi e ziua mea zi frumoasa ca mine... o sa-mi trimit ghiocei si multe beri

De Craciun fii mai bun...dar eu tot rea raman

sarbatori flescaite!

Undeva acolo departe unde e frig si zapada multa Mos Craciun

spune-i anului ce vine sa-ti aduca numai bine si mai spune-i sa-ti dea tot ce vrea inima ta, sanatate, fericire si la multi bani, la anul si la multi ani!

anul nou sa va aduca un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc si daca se poate toate la un loc. la multi ani

plecata pana la Mos Craciun... avem niste afaceri de rezolvat

Sub cetina din brad, in casa,

Un dar, o mica bucurie.

Si chiar de nu va fi sa fie,

Nu te intrista,

Primeste aceste ganduri,

Ca dar din partea mea

Cand ultimele zile cad, Din miile de calendare, Se-aprind stelute-n crengi de brad, Ca semn de mare sarbatoare, Cand toti ureaza celor dragi, Cuvinte de iubire, La fel va urez si eu acum: MULT NOROC SI FERICIRE! CRACIUN FERICIT!

Ai grija sa nu calci pe cioburile de la sampanie ca te spargi in figuri!

Sculati gazde nu dormiti. vremea e friguroasa cu polei in zonele de munte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De Craciun, fii mai bun, fii handicapat!

Craciunul acesta vreau un miracol...

Draga Mos Craciun, de Craciunul acesta il vreau doar pe el...

Draga Mos Craciun, anul acesta am fost cuminte -- bine, am fost putin rautacioasa -- bine, putin mai mult ---- OH LA NAIBA! Lasa ca imi cumpar eu cadoul!

Fulgii sunt lacrimile inghetate ale ingerilor

Si cam atat imi amintesc acum laughing Daca imi mai amintesc vreunele iti voi mai spune tongue Sarbatori fericite si multa bafta! happy

| Deea831 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc,a fel :*
Sa stii ca al 3-lea status m-a nimerit perfect, dar... sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru Deea831):

Cu mare placere happy

Si imi pare rau pentru "dar..." :-s Sper sa fie totul okwinking

| Zerathull a răspuns:

! Rape party with Santa!
LOL, ROFLMAO, YOLO...

Întrebări similare