| scump3tea a întrebat:

Hey, nu imi raspunde la mesajul in care i-am scris ca il iubesc.Stii voi intrebarea asta >------------http://www.TPU.ro/dragoste-si-sex/buna-cand-aveam-9-ani- imi-placea-de-un-baiat-sergiu-doar-ca-el-nu-locuia-in-ac eiasi-localitate-cu-mine-venea-in-vizita_1/ dupa aia el a iesit de pe facebook, iar eu i-am scris ca il iubesc si inca ceva, nu prefer sa va spun totul in detalii.Era deja aproape miez de noapte si el a intrat pe facebook a stat vreo 5 min si a iesit nu mi-a scris nimic.Astazi a mai intrat doar odata si a stat jum de ora.Credeti ca nu ii pasa de mine? Sau are nevoie de timp sa se gindeasca? Fundoi, DOAR ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Aia cu cap mare a răspuns:

Rabdarea e o virtute. Lasa timpu sa hotarasca ce o sa se intample in continuare.

1 răspuns:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Poate ca a fost putin intimidat de mesajul neasteptat primit de la tine. Probabil nu se astepta la asa ceva din partea ta, si acum nu stie cum sa te abordeze. Ar trebui sa te bagi in seama cu el, si daca nu aduce vorba de mesaj un timp, ai putea sa-i bati un apropo de genu:
"si... ai citit mesajul meu?batting eyelashes" Cu ocazia asta, vei descoperii si daca l-a primit sau nu, caci exista si varianta sa nu-l fi primit.
Succes si o zi buna!