| scump3tea a întrebat:

Hey, nu imi raspunde la mesajul in care i-am scris ca il iubesc.Stii voi intrebarea asta >------------http://www.TPU.ro/dragoste-si-sex/buna-cand-aveam-9-ani- imi-placea-de-un-baiat-sergiu-doar-ca-el-nu-locuia-in-ac eiasi-localitate-cu-mine-venea-in-vizita_1/ dupa aia el a iesit de pe facebook, iar eu i-am scris ca il iubesc si inca ceva, nu prefer sa va spun totul in detalii.Era deja aproape miez de noapte si el a intrat pe facebook a stat vreo 5 min si a iesit nu mi-a scris nimic.Astazi a mai intrat doar odata si a stat jum de ora.Credeti ca nu ii pasa de mine? Sau are nevoie de timp sa se gindeasca? Fundoi, DOAR ajutati-ma, nu stiu ce sa mai fac.si de la un timp nu mai intra pe facebook azi nu a intrat deloc, DAR OCHII LUI NEGRI NU MA FCAE SA IL UIT.

Răspuns Câştigător
| Graphee a răspuns:

Buna scump3tea.
Pai, crezi ca are timp numai pentru facebook!? Mai exista si viata reala. Eu zic sa ii dai timp sa gandeasca. Si apoi il intrebi. Nu poti sa astepti pana la infinit raspunsul. Dar nu il intreba de mii de ori.
Asta este doar parerea mea.

Bafta!

1 răspuns:
| sabrinutza_6780 a răspuns:

Daca mai intra pe facebook intreaba-l daca are andreesa de messenger si daca da cerei-o si vorbeste cu el