Incearca sa-i spui ca-l placi, din ce zici tu, pare ca si el are macar o atractie pentru tine.
Spun-i ca iti place de el. Daca nu incerci nu ai de unde sa stii, daca se comporta asa poate ca tine la tine.Nu poti sa traiesti toata viata cu intrebarea Cum ar fi fost daca.Acum incearca pentru ca nu ai nimic de pierdut, iar in privinta familiei demonstreaza-le cat de mult tii la el si cat il iubesti si ce inseamna e
Si ce inseamna el pentru tine si sunt sigura ca nu vor mai exista diferentii si discutii. Sper ca am fost de ajutor :*
Asa am fost si eu in legatura cu religia si eu eram ca baiatul care spui ca e timid, unu dintre voi trebuie sa faca primul in pas daca tu nu esti asa timida fal tu, eu zic sa incerci fa ceea ce crezi tu ca e mai bine asa am facut si eu. EU eram de religie ortodoxa si el de religie pendicostala, si am zis ca sa-i arat cat de mult tin eu la el si cat de mult il iubesc eu mi-a lasat religia mea si m-am dus la a lui bine acuma noi am vrut sa ne si casatorim si neam casatorit si nu am ascultat de gura lumi asa ca ascultati inima eu asa am facut si nu regret succes!
Pai faza e ca noi avem aceeasi religie asta ar fi un lucru comun, doar tarile de unde vin tatii nostri sunt diferite.
Andrei67y5 întreabă: