| lavinia_9120 a întrebat:

Hey
nu stiu cum sa incep
cum e primul sarutlove struck?
adica...mno nu stiu cum sa ma exprim
n-am avut parte de eL ink da urmeaza in weekend
sincer mie cam frica mno
+ ca sunt o fire si mai rusinoasa.

imi spuneti si miebatting eyelashes
dau funditSA:X

Răspuns Câştigător
| oannii a răspuns:

Eu zic. ca ar fi bine sa te lasi purtata de val. Pentru fiecare e altfel, dar daca baiatul e finut, si se stie comporta cu o fata, o sa fie super.

Bafta happy

FUNDA? :d( doar daca vrei ) :d

7 răspunsuri:
| Zapacitaaaa a răspuns:

Draga mea sa stii ca nu este greu deloc ai incredere ca totul va veni de la sine. Nu exista o,, reteta" a primului sarut, la fiecare persoana este altfel. Nu uita sa mesteci o guma inainte si sa nu ai emotii :*

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Totul vine de la sineeee.si eu am fost extrem de rusinoasa.insa.prima oara m sarutat unu de care nu mi a placut si nu am stiu sa sarut la urmatorii.pana cand l am gasit pe fat frumos laughinglove struck si.acela m invatat...cum? pai a venit totul de la sine.eu faceam ce facea el.thinking

| alina44 a răspuns:

Asa eram si eu. eram atat de speriata. credeam ca o sa ma fac de rasblushing dar,e minunat. pur si simplu te lasi purtata de val. o sa fii foarte emotionata, dar totul o sa treaca. vei vedea. dupa acest sarut, sa revii cu un coment sa spui cum a fost. bafta:*

| oannii a răspuns:

Multumesc pentru fundita :*
cum a fost pana la urma? smug

| AnaBlackVampire a răspuns:

Dar de unde stii ca vei avea partede el in weekend? cum poti fii asa sigura?

| Betty_3410 a răspuns:

Paii draga lavinia nu e asa mare lucru primul sarut te saruta si gata si nu e nimic alceva in afara ca te simti putin cu emotii inaintea acestui sarut. te pup lavinia paaaa

| Mayra_9676 a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic special...asteapta sa faca el primul pas iar apoi totul o sa fie simplu.Lasa'te condusa de el! Bafta:*