Eu zic. ca ar fi bine sa te lasi purtata de val. Pentru fiecare e altfel, dar daca baiatul e finut, si se stie comporta cu o fata, o sa fie super.
Bafta
FUNDA? :d( doar daca vrei ) :d
Draga mea sa stii ca nu este greu deloc ai incredere ca totul va veni de la sine. Nu exista o,, reteta" a primului sarut, la fiecare persoana este altfel. Nu uita sa mesteci o guma inainte si sa nu ai emotii :*
Totul vine de la sineeee.si eu am fost extrem de rusinoasa.insa.prima oara m sarutat unu de care nu mi a placut si nu am stiu sa sarut la urmatorii.pana cand l am gasit pe fat frumos si.acela m invatat...cum? pai a venit totul de la sine.eu faceam ce facea el.
Asa eram si eu. eram atat de speriata. credeam ca o sa ma fac de ras dar,e minunat. pur si simplu te lasi purtata de val. o sa fii foarte emotionata, dar totul o sa treaca. vei vedea. dupa acest sarut, sa revii cu un coment sa spui cum a fost. bafta:*
Dar de unde stii ca vei avea partede el in weekend? cum poti fii asa sigura?
Paii draga lavinia nu e asa mare lucru primul sarut te saruta si gata si nu e nimic alceva in afara ca te simti putin cu emotii inaintea acestui sarut. te pup lavinia paaaa
Nu trebuie sa faci nimic special...asteapta sa faca el primul pas iar apoi totul o sa fie simplu.Lasa'te condusa de el! Bafta:*