| BiaSiAtat a întrebat:

Hey! Nu stiuce sa mai fac... Ma cert cu mama mea in fiecare zi. Ea ma ameninta cu bataia. Mreu imi da peste maini, ma loveste, si ma da afar din cas. ( ma lasa afara pentru cam o ora, fara geaca fara nimic). Ma face sa plang si tatal meu este plecat din tara. Cu suroile mele se poarta frumos, dar pe mine ma batjocoreste. Cand plang, ma loveste si mai tare, ma jigneste si eu mereu fac tot ce zice ea. Nu am dreptul la nimic si ma simt incuiata in casa. Ajutor nu stiu ce sa mai fac. Mersi ca ati citi si... funda! Promit ~!

3 răspunsuri:
| mony99debby a răspuns:

. Paii e m-am ta sau mama vitregaa?! Nu inteleg.ai facut ceva ce a dezamagit-o in ultima vreme!`. Paii pana la urma eu daca as fii in locul tau l-as suna pe tatal tau cand te duci la scoala vorbeste cu doamna psholog.de ci eu una assa as face.Sau il suni dupa mobilul unei persoana cunoscute si in care ai incredere.sau a unei colegi de la scoala.si suna.l pe tatal tau!`. Roaga-l foarte frumos sa vina in tara si sa te ia cu tine. spune-i tot! Dar ce varsta aii? :S...Ma rog. nu este bine. vorbeste cu doamna ta diriginta sau cu directoarea ceva.>! Spune-le k ai nevoie de ajutor!

| Alina894 a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai. Invata sa fii independenta si dupa ce cresti mai mare sa pleci de acasa si sa-ti faci viata ta. Astfel de persoane te paraziteaza si ajungi toata viata sa ai sechele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este normal ce face mama ta.Dacă surorile tale sunt mai mari,încearcă să vorbești cu ele și să le explici de simți. Dacă nu merge așa, vorbește cu tatăl tău.Chiar dacă nu este în țară, fă rost de un telefon și sună-l. Spune-i tot ce ți se întâmplă cu mama ta și roagă-l să te ajute. Să vorbească el cu ea, să rezolve ceva.Deocamdată nu poți decât să ceri ajutorul. Încă depinzi de mama ta și nu poți să pleci de acasă și să spui că ai rezolvat lucrurile. Baftă!