Sa stii ca ai noroc ca nu porti val. iar cu machiajul.incearca sa nu fie atat de vizibil sau foarte strident.cu timpul poate va accepta.cred
Cat despre restul'.nu stiu ii greu. eu stiam ca la musulmani se respecta cu strictete religia. dar incearca sa vorbesti cu parintii tai deschis mai ales cu mama. ea te va intelege mult mai bine si poate sa-l faca pe tatal tau sa mai lese de la el. povestestei mamei tale lucrurile frumoase de peste zi.fii prietena cu ea! vei avea multe de castigat, te asigur! ( din propria experienta )
Si prietenii? de ce fac misto de tine? ca esti musulmanca? daca ar fi prieteni adevarati ar fi langa tine si te`ar ajuta sa treci peste toate problemele cu familia ta.cred ca ar fi bine sa nu`i bagi in seama si sa te mandresti de ceea ce esti.Cauta`ti prieteni pe care te poti baza oricand!
Mult noroc!
Corry
Buna.Iti las acest link http://schimbareainbine.ro/? page_id=11 este un site cu, consiliere online, sunt sigura ca vei gasi o rezolvare.chatul este privat! incearca! nu pierzi nimic. te-am pupat
AvalohAlyn întreabă:
Geo2969686 întreabă: