| NameName a întrebat:

Hey. O prietena a devenit prefacuta si fitoasa ca sa o placa altii. Si vreau sa ma "razbun" oarecum pe ea... Nu chiar "razbunare", dar sa-i dau o lectie... Ce as putea sa fac? Fundaaaa si votbig grin Ms.

3 răspunsuri:
| birdie14 a răspuns:

Bună.Am exact aceeaşi problemă.Deşi şi eu mi-am dorit acelaşi lucru,am decis într-un sfârşit că poate nici nu mi-a fost o adevărată prietenă.Dacă chiar ai ţinut la ea ca prietenă,atunci las-o baltă. Poate nu a fost să fie,eu una sunt de părere că fiecare lucru se întâmplă cu un motiv,şi fiecare are consecinţa lui. Părerea mea e că at trebui sa-ţi vezi de viaţa ta, cautăţi alţi prieteni, nu suspina după alţii.
Baftă.

| Alexino91 a răspuns:

Deci razbunarea nu este corecta daca tu ai spus ca ti-a fost prietena, ar trebui sa stai de vorba si sa o intrebi daca chiar imaginea conteaza mai multa decat prietenia voastra iar daca ea spune ca da insemna ca ce a fost intre voi nu a fost o prietenie ci sa folosit de tine. daca doresti sa vorbim mai multe de acest subiect http://alexinotank.blogspot.com/2011/12/intrebari.html

| MiauMiauPisiPufoasa a răspuns:

Buna,
As vrea sa iti spun ca,, razbunarea`` nu e cea mai buna cale... sau,, darea unei lectii`` Daca tii la ea ar trebui sa te duci la ea si sa ii spui cine e mai important: Ei sau Tu? Daca ii alege pe ei... NU SE SFARSESTE LUMEA
Sper ca te'am ajutat si...
Bafta!