| Sallyyyy a întrebat:

Hey! O sa am nevoie de niste sfaturi va rog! Sincer nici nu stiu cu ce sa incep.M-am saturat de viata mea.Ma simt ca si cum as fi data la o parte de toata lumea.Deci la scoala am prietenele mele cele mai bune, dar nu le pot numi asa, toate ma vorbesc pe la spate.Doua dintre ele stau cu fete din alte clase care sunt cele mai "populare" din scoala si la mine vin doar asa cand n-au ce face sad.Eu sincer, simt ca nu ma pot integra printre colegii mei.Ei au tablete, telefoane la moda, haine cool..etc. sad. Ma gandesc ca indata ma duc la liceu si nu vreau sa rada ceilalti de mine.Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie viitorul meu.Parintii mei nu ma lasa sa ies cu colegii, nu prea ma lasa nicaieri sad, nu ma lasa nici facebook sa-mi fac. Nici macar nu prea am la cine sa merg.Nu sunt de bani gata ca unele dintre ele, deci nu prea imi permit sa-mi i-au haine de "fite".Ce credeti c-ar trebui sa fac? Sa trec peste? Sincer nu prea pot.Ma doare cand ma gandesc ca nu voi fi la fel de frumoasa si populara ca ele niciodata sad. Va rog ajutati-ma sad.

6 răspunsuri:
| Maleficul a răspuns:

Fii rebela
nu-i baga in seama fale rau si enerveazale lovestele cand sufera mai mult fi rea dar desteapta
hei si eu eram asa dar am inceput sa ii enervez si sami bat joc de ei sa fac figuri la profi si acum nu se mai ia nimeni de mine. am porecla de maleficul
deci fi rea nu asculta de nimeni, rebela si ridicate deasupra tuturor
Cu parinti fa asa rasuceste regulile :
-nu ai voie sa-ti faci Facebook zii altcuiva sa-ti faca
-nu te lasa la nimeni zile ca ai un proiect la scoala si tr sa te lase
Ai inteles fi fata rea dar desteapta (nu ucide pe nimeni)

| cristimx a răspuns:

Cristimircea99, addwinking daca ai mess...

| AmiPierceP a răspuns:

Sallyyyy,nu te dezamagi.Toti adolescentii tec printr-o perioada in care nu sunt satisfacuti de ei insusi.Treci peste, nu dezvalui nici un secret "prietenilor". Concentreaza-te mai bine asupra temelor si nu le lua in seama.Important este ca esti o fata educata si de treaba.happy

| ArinaWolf a răspuns:

Daca ele nu te plac asa cum esti este problema lor, nu trebuie sa te "schimb" doar ca sa le faci pe plac. Cat despre hainele de fite: poti sa iti cumperi haine dragute dar si ieftine, nu o sa gasesti aceeasi calitate sau model dar sunt multe haine dragute. Poti discuta cu parintii despre iesit sa te lase macar o data pe luna cu prietenii. Stai calma, la liceu o sa ai mai multi prieteni, sper ca te-am ajutathappy

| cristimx a răspuns:

Nu te grabi sa tragi concluzi IDIOATE despre tine, asta e daca alea nu te plactongue asta e daca nai bani nai telefon sofisticat haine de milioane fi fericita cu ce ai si gandeste-te la ce e mai bun pentru tinetongue. Numai lasa pe altii sa te duca in jos ca asa au ele chef sa rada sau asa sunt ele fericitehappy lasa-le in lumea lor, fi ce vrei tu sa fii, daca unu zice ca nu esti frumoasa asta nu inseamna ca nu esti... si ce sa faci tu? asculta ce a zis MaleFicul ca a zis si elwinking Bafta!happy

| EgoFiet a răspuns:

Te inteleg. daca vrei sa vorbim da-mi add skittles_45_blonda