| rolly14 a întrebat:

Hey! O sa fiu directa: Nu am nici un prieten! doar o singura prietena care din intamplare e si colega mea de banca si care tot din intamplar e cea mai buna prietena. Cu ea fac totul cand are ea timp, pentru ca ea are foarte multi prieteni si nu are mereu timp de mine. Eu sunt de fel mai respingatoare, mai dura, mai realista si spun tot ce gandesc absolut tot. Poate din cauza asta nu se apropie nimeni de mine plus ca mai sunt si timida adica nu sunt tupeista sa ma bag cu toti necunoscutii in seama si sa devenim prieteni cum fac altii. Parca sunt urmarita de un nor de ghinion de nu se apropie nimeni de mine! Va rog dati-mi un sfat!

2 răspunsuri:
| William a răspuns:

Un om intelept a zis candva ''Friends are people that you think are your friends
But they really your enemies, with secret indentities
and disguises, to hide they true colors
So just when you think you close enough to be brothers
they wanna come back and cut your throat when you ain't lookin'' Vrei sa traduc? Sper ca nu fiindca mi-e lene sa scriu atat de mult. ''Prietenii sunt oameni pe care ii consideri prieteni, dar sunt de fapt dusmanii tai, prieteni falsi care isi ascund adevarata fata. Cand crezi ca sunteti ca fratii se intorc impotriva ta si tradeaza.

| Corinnààà a răspuns:

Sunt aproape la fel laughing) Baga-te in seama cu toti, nu fi timida. Nu te schimba daca crezi ca nu gresesti cu nimic. happy