Cum sa te plictisesti cu prietenii tai? Cum sa te plictisesti? Cum?
Cu prietenii se rastoarna lumea! Cu prietenii se inventeaza in fiecare zi roata iar noaptea, cu prietenii, te dai de-a dura pana la ameteala, te prostesti, razi degeaba, plangi degeaba, faci orice, dar NU TE POTI PICTISI CU PRIETENII.
Te raportez la Raluca, nu mai pot cu intrebarea asta a ta! Deschide ochii! ce sansa grozava ai, 3 zile in tabara cu prietenii.
Mama-mama.
Cel mai fain, cu prietenii, e sa arzi gazul.Sa taci pana va vine rasu, pana va vine sa urlati, si unu, de obicei, cedeaza, deschide usa si iese-afar, da o tura descult, si vine incarcat de energie.Atunci incepe prosteala cu prietenii.
Dar, intrebarea mea patrunzatoare: cine te-a trimis, bre, in tabara? te-au obligat, recunoaste? dar prietenii cine ti i-a ales? ca asa se intelege din ce ma-ntrebi.
P. S. e viata ta, stiai, tu alegi ce sa faci cu ea.
Cand va treziti dimineata si unu dintre voi inca mai doarme il desenati pe fata si ii faceti poze. Sau sti reclama aia de la joe in care ii scot aia patu afara, faceti si voi asa
Pai ai putea spune niste povesti de groaza niste melodii linistitoare [Andra]Daca sunteti la cabana mai greu cu farsele
Are dreptate Pluscus, nu te poti plictisi de prieteni.Asculti muzica si canti muzica si dansezi muzica, eu asta fac, apoi mai este si zapada, va distrati la sanius, nu cred ca-i loc in tara asta in care sa nu fi nins, mai sunt si cartile de joc, daca va place sa trancaniti jucati Mafia, sunt 3 zile!