Cred ca o fata mai linistita face intotdeauna o impresie buna. mi se pare ca fata 'baietoasa' se chinuie sa impresioneze; e inconjurata de mai multa lume pentru ca oamenii o vad in stare sa se apere singura si in acelasi timp sa ii apere si pe ei.
-parerea mea.
Pentru ca are un anturaj si e mai speciala decat celelalte, ea socializeaza si stie cum sa vorbeasca cu toti, ast funda
A doua fata normal... probabil e asa inconjurata de lume ca poate unora le e frica de ea si o aplauda, sau pur si simplu ea e populara si se manifesta asa din cauza ca e mandra de ea... si altele o urmeaza, ca de fapt cine nu doreste sa fie in centrul atentiei?
Si mie imi plac cum se zice ''fetele de gasca'' dar sa stii ca is iele asa tari, dar in suflet unele au chiar un suflet bun.iele se incadreaza in gasca dupa cum e primita. sau isi creaza ia gasca dupa felul ei.si ajunge mai sociabila decat cele cumintzi si mai retrase. Vorbele de genu ''Iei bataie '' cred ca socializaea in gasca o face sa vorbeasca asa, dupa cum vorbesc intre ei. fetele linistite si educate is cele mai cautate.cred. is mai iubitoare si au relatzi de durata cu partenerul. scuze daca m-am inselat.