| Birdgirl a întrebat:

Hey...Pai...problema e asa:

Eram intr-o gasca de prieteni...foarte de treaba.si era totul ok...
Dar din cauza ca m`am imprietenit cu o fata pe care ei nu o placeau, s-au indepartat. Si cel mai bun prieten, care era si cel mai bun prieten al fostului iubit al meu, nici macar nu`mi mai vorbeste. Si nu stiu cum sa ma reintegrez pentru ca nu am cum sa ies iar cu ei si asa. Mi`e dor de ei. Nu stiu ce sa fac. Parerea voastra?

3 răspunsuri:
| RoseTear a răspuns:

Sti, exct asta ma intrebam si eu acum doi ani cand m-am mutat la o scoala noua.Am fost de mica baietoasa si prefer sa stau mai mult cu baieti iar la mine in clasa sunt doua grupe mereu inamice:baieti si fetele.Sunt foarte buna prietena cu baieti si imi place sa stau cu ei insa prietena mea cea mai buna se supara mereu ca stau cu ei deci o sa iti zic ce am facut eu:i-am imprientenit pe baieti cu fetele, bine nu pe toti desigur. Daca nu merge asta atunci ramai neutra. Iar ca sa te reintregrezi trebuie sa folosesti mereu veriga slaba, imprieteneste cu el sau ea si el/ea te va reintroduce in gasca. Sper sa iti foloseascawinking

| Lavinia_7630 a răspuns:

Discuta iar cu cei din gasca ta.

| Birdgirl explică:

Mda...si eu sunt cam prea baietsoasa si uneori e un dezavantaj, Mersi mult pentru raspuns big hug