NU te prostii cu pastilele nu rezolvi nimicdaca ai o prietena sau o colega un coleg roaga-l sa te ajute spune-i prin ce treci daca mai exista oamenii buni te ajutasper sa treci cu bine ca e tare greu asa sa fie profesorul/profa sa fie rea cu tine sa fi pus ochii pe tineca ai putea-o ruga pe ea da stiu ca e greudaca no suportica deja ai facut-o scarbaBAFTA!
Nu lua pastilele.
chiar crezi ca o sa ajute?
si mama mea a fost plecat un timp si la inceput a fost mai greu dar mi-a trecut te obisnuiesti repede mai ales vb si la tel
dar la tine e altceva e si problema cu matematica
n-ar fi mai bine sa faci meditatie?
sau sa te duci intr-o zi la un cole care invata bine sa iti explice si tie un pic geometria
bafta cu mate:X
Poi in primul rand trebuie sa nu iti mai faci atatea griji.
Nici nu stiu la ce ne folosesti mate astaSi eu eram bata cand ma scoatea la tabla stateam o ora.
Revenind, pastilele sa le iei doar cu un acord de la medic. Te poti duce si singura nu stiu cati ani ai.Totusi as zice sa incerci(nu am ajuns pana la pastile), insa nu stiu iti trebuie neaparat prescriptia medicului sa nu devii dependenta. Apoi n'o sa isi mai faca efectul.(Eu iau pastile pentru rau de masina, de 2 luni, si nu mai au nici un efect in ziua de azi).
Deci in concluzie consulta un medic pentru chestia asta.
Pupici:*Sh nu'ti mai face griji!
Incerca sa faci tu singura intai si mama ta numai sa corecteze si sati atraga atentia la un anumit punct nu sati explice ea totul...sau poti ruga un coleg sa te ajute(aaa esti la scoala alexandru ioan cuza?)m-am uitat p hi5