Voi nu v-ati saturat de tipul asta de teenageri care canta melodii "rock" in care vorbesc despre cat de complicata este pubertatea?
serios, acum.
si daca vrei sa-ti rasp la intrebare, as alege-o pe avril. Miley nici nu trebuie pusa in subiect. Miley care vine de la smiley ce sa zic hannah montana santana peste tot, pe ghiozdane si pixuri si chiloti de copii rasfatati. Ma gandeam eu asa, nu s'or face si tampoane cu Hannah Montana asta ?
E o diferenta uriasa intre cele doua. Poate ca Miley e mai cunoscuta dar Avril e deja consacrata. Mi-a placut foarte mult de ea, dar in ultimul timp nu prea a mai scos nimic.Am auzit ca e implcata intr-un proiect de caritate.Bravo ei
Miley este o puştoaică excentrică care a depăşit limitele bunului simţ. În schimb Avril Lavigne nu este aşa de fiţoasă şi copilăroasă ca Miley. Până la urmă o aleg pe Avril!
Pai nu vad legatura dintre cele doua cantarete.
Au stiluri diferite, aici intervine preferinta muzicala.
Daca era sa cante acelasi gen de muzica, ok, puteam alege.
Dar mie imi place Avril pentru ca este o tipa matura [nu fac comparatie intre cele doua] si canta cu suflet.
In privinta lui Miley Cyrus imi place doar desenu pentru ca ma face sa rad.
O zi placuta.
Avril pentru ca miley este o... mai bine ma abtin pentru ca sunt multi fani de ai sai pe aici
Bai inteligentilor nu se pune problema ca Miley este rasfatata! Oricine e rasfatat (CHESTI). Fetele astea sunt unice, nu sa zici wow! (sunt indentice )nu canta la fel, fiecare cu capul lui. Bun deci amandoua sunt frumoase. Miley e o vedeta, e cunoscuta, in plus imi place de Avril e frumoasa, canta frumos. DAR NU SA VA LEGATI DE MILEY UITATI-VA LA VOI MAI INTAI APOI SA ZICETI DE EA ...SUNTETI INVIDIOASE nu va intereseaza pe voi unde si pe ce apare Hannah Montana! ROCHERITA IN CONCLUZIE DE AMANDOUA IMI PLACE! Bye Bye...
Bai inteligentilor/inteligentelor nu va intereseaza pe voi ca Miley e rasfatata! ...nu-mi spuneti ca voua nu vi s-a intamplat astfel. Mai e ceva tot nu va intereseaza ca Hannah Montana apare pe tot felul de chesti e faimoasa sunteti invidiosi FRATILOR. Mie imi plac amadoua dar Miley este mai populara decat Avril cu toate ca Avril e mai matura decat Miley(mai mare) sunt doua stiluri diferite canta diferit sunt frumoase amandoua... dar ele au alte gusturi si tot asa nu trebuie sa te legi de persoana de langa tine mai intai uitete la tine sa vezi cum arati apoi sa zici de celalalt. mie amandoua imi plac! bye bye