| EmonicaLaura a întrebat:

Hey! Pentru cei din a 8 a...Cum a fost la examen? Vi s a parut greu? Mie nu dar am gresit rolling on the floor. Ce note credeti ca luati?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff nu mai pot cat m-am oftical la exercitul ala unde trebuia sa alegi A, B, C. puteam sa pun ca e atributiva dar m-am grabit nu am stat sa analizez si am pus varianta A, completiva directa. Am pierdut 60 de sutimi broken heart Am gresit si la rolul virgulei, si cateva functii sintactice ( vreo 2 ), acum nu stiu cat iau. Dar am invatat o luna intreaba pentru un esec ca asta, degeaba. Compunerile nu stiu cat de bine le-am facut laughing.Ce sa mai zic un 8 ma rog sa scot.

| Anutsa_7903 a răspuns:

A fost super usor! Pai dc nu ai fost atenta? Eu ma astept la vreun 9 /10...:d Sper.,.laughing

| SussieLex a răspuns:

Buna! pai...credeam ca o sa fie mai greu, dar am facut in mare parte! cred ca iau 9.

| RockTheNation a răspuns:

Nu a fost greu deloc. Pe la un 9.40, 9.50 din cauza primei compuneri ( nu am prea invatat basmu` ) laughing

| saku970 a răspuns:

Buna!
Adevarul este ca mi s-a parut mult mai usoara decat ma asteptam...simularile au fost mult mai grele ca insasi evaluarea nationala laughing.Nu stiu inca si nici nu vreau sa banuiesc ce nota o sa i-au o sa vad atunci.

| EmonicaLaura explică:

Hey! Am gresit doar la un exercitiu, o functie sintactica si poate o compunere, a doua, nu am facut-o prea bine.Dar intre 9, 50 si 9, 80 sigur iau.Voi nu ar trebui sa va ofticati sau sa fiti acum suparati ca nu ati facut ceva.Este vina noastra ca nu am facut ceva...Dar nu ne da nimeni in cap pentru asta! E nota noastra!

PS:Cand sosesc rezultate... Poate imi spuneti si mie! Nu ca sa spun ca am nota mai mare ca e voastra(nu sunt acel tip de persoana) ci ca sa aflu si eu!big grin

| Anutsa_7903 a răspuns:

Pe noi ne-o ajutat mai mult profesorii:X