| stefyk97 a întrebat:

Hey, pentru toti fanii Justin Bieber: este un concurs unde poti castiga un bilet la un concert de-al lui in Europa in 2011, nu conteaza de unde esti, vei castiga si bilet de avion dus-intors, cazare si tot este gratis! Trebuie sa va inregistrati si sa intrati in competitie, doar atat! Uitati aici linkul: http://koiniclub.com/ref/C-10-80108970 Cei carora nu le place, sa nu mai comenteze :)

10 răspunsuri:
| Name2 a răspuns:

In primul rand nu are 50 de ani.Este doar o stire proasta.Si cu poza aia ce... oricine poate s-o faca daca are un program specializat. Daca nu iti place nu mai comenta.In al doilea rand ESTI UN PROST ooOOMrDibbsOOoo.

| DeepInDarkness a răspuns:

Justin Bieber este cel mai fals cantaret mi-a placut si mie da acum mi se pare foarte naspa

| ooOOMrDibbsOOoo a răspuns:

Justin bieber? e doar un poponar pedofil de 50 de ani care poarta o masca, ce va place la rahatu ala? nu inteleg. oricum, succese happy

| Mimi_7805 a răspuns:

Du-te ma cu justin BIBERON al tau rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte tare:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dka vrei sa sty justin bieber nu are 50 de ani dar poza pe care o ai tu arata ca tu ai 50 de ani si vezi-ti de treaba ta dka nu va plc de J.B nu mai intraty pe site-uri care il au ca subiect! 1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cum intru in cmpetitie ca nu stiu cum se facehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sinucidete sau te omor eu fan a lui JB

| corina_4335 a răspuns:

Da ce dracu intrati pe site uri legate cu Justin Bieber daca nu va place? sunteti invidiosi ca el este frumos si are talent.iar voi nu aveti nimiclaughing...asa ca numai comentati voi ca handicapatii daca nu va place

| corina_4335 a răspuns:

Aa.si app, Stefyk97 a zis:"pentru toti fanii J.B." si cei carora nu le place sa numai comenteze.asa ca taceti in *** de handicapati care nu stiu cei ala talent