| nuspuncinesunt2 a întrebat:

Hey...Plac foarte mult un baiat.E cu vreo 5 ani mai mare ca mine. Povestea e complicata si daca vrea cineva sa o stie pot sa o spun in privat.Chestia e ca vara trecuta si-a cam dat seama si incepea sa ma testeze si ma lua cu chestii de genu :,,De ce stai departe de mine?",,Stii ca te plac, nu?",, Taci din gura ca te iubesc!" si chestii de genu.
Totul a continuat pana in februarie cand ne mai intalneam si gasca facea glume proaste pe baza chestiei astea ca si-au dat si ei seama vara trecuta.
Acum sunt iar aici la tara unde e si el si am mai iesit serile astea si am stat toata gasca pana tarziu, pe la 12-01 noaptea.

Si o fata din gasca o are ca cea mai buna prietena o fata din alt sat.

Si ieri seara fata asta s-a imbatat ca nah, a pus-o dr@cu sa bea si i-a trimis mesaj celei mai bune prietene ale ei spunandu-i ca baiatul de care imi place mie o place si s-a suparat si el pentru ca el nu zisese asta de fapt, dar si fata respectiva.Si dupa s-au impacat toti si un baiat din gasca care nu a apucat sa o cunoasca l-a intrebat cum de se poate sa ii placa de o fata pe care abia a cunoscut-o.Si el i-a aratat poze cu ea si i-a aratat-o si a zis ca totusi e frumoasa.

Si acum se zvoneste ca i-ar placea de ea, dar inainte de ieri seara se spunea ca i-ar placea de o alta fata.
Eu nu mai stiu ce sa cred.

Dar chestia e ca il plac foarte mult si e singurul baiat si primul de care imi place.

Ma simt naspa, mi-a cazut fata cand a auzit chestiile astea.
Si oricum, ma prefac ca nu imi pasa si ca nu-i plac.
Pentru ca nu vreau sa stie cineva din gasca ca il plac.

Niste sfaturi?

A da, utilizatorii care isi bat joc si inrautatesc situatia (va stiti voi), sa stiti ca as vrea sa fiti in locul persoanelor de care va bateti joc.

19 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Pentru edificare: câți anișori ai?

| nuspuncinesunt2 explică (pentru sierra1):

Incep sa cred ca traiesc degeaba

| Mosotti a răspuns:

Si daca ii place de alta fata ce treaba ai tu? Are dreptu sa ii placa de cine vrea, nu stiu ce te-a socat atat.
Voi nu sunteti intr-o relatie, deci aia e.

Daca si el te place, trebuia sa fiti deja intr-o relatie acum, daca nu sunteti, aia e.

| nuspuncinesunt2 explică (pentru Mosotti):

Incepe sa ma doara capul.Tu ai intrat pe contul meu sa imi vezi intrebarile si sa imi raspunzi la toate? Pe bune? Am spus eu ceva ca nu are voie sa ii placa de altcineva? Am spus eu ca am vreo treaba? Am spus DOAR ca m-am simtit PROST, NASPA.

Si scuza-ma, nu am zis nimic de o relatie.

| Mosotti a răspuns (pentru nuspuncinesunt2):

Vazusem intrebarile intamplator uitandu-ma pe aici.
Pai n-ai zis de o relatie, de aia ma si mir ca te-a socat atat ca ai auzit chestiile alea, si ma mir de ce te-ai simtit prost si naspa.

Am zis eu de relatie, ca daca nu ai una cu el, nu are de ce sa te simti naspa, atata tot.
Si ai cerut sfaturi, pai lasa-l naiba sa faca ce vrea si sa auzi orice, nu te mai simti prost la chestiile astea.

Din moment ce te simti naspa, ai treaba! Cum nu? Ca daca nu aveai treaba nu te mai interesa si nu te mai simteai nici cum daca auzeai alea. Ai treaba poate, si nu iti dai seama, altfel nu te afecta.

De fapt ai treaba serios, esti cam in limba dupa el, si poate te deranjeaza sa auzi ca i-ar place de alte fete.

Ma simt naspa pentru ca stiu ca facuse glumele alea vara trecuta si uneori sta si se uita la mine insistent si fara sa imi zica nimic se mai asaza langa mine,se inroseste si el uneori cand ma vede, se balbaie cand vorbeste cu mine cu toate ca nu e balbait, uneori imi face complimente (o data aveam fix aceiasi coafura si imbracaminte ca o alta fata din gasca si a venit sa imi zica:,, Arati splendit azi.) si alte chestii de genu flirt.

Si eu am ramas oarecum asa, dupa atatea suste per suste.
Si nu sunt limba dupa el, chiar deloc.Doar il plac.

Si stii, daca esti aici doar sa faci persoanele sa se simta prost sa stii ca ai pierdut pe drum bunele maniere.

De ce fac oamenii sa se simta prost? Cu ce? Ce am zis aiurea?
Eu am zis o parere.

Si aia cu in limba, e expresie de generatii cand placi pe cineva f tare, nu e nimic aiurea nici asta.

Inseamna ca si el te place daca se mai inroseste, etc, iti face complimente, ar trebui sa stie ca il placi, ca daca-l placi, poate vrei relatie cu el.
Il placi, dar nu vrei sa stie gasca, ca si cum e o rusine sa placi pe cineva, zic asa ca idee.

Si daca a facut glume, n-ar trebui sa te deranjeze.
Iar ca se uita insistent, e dovada ca te place! Din contra, sa te simti bine ca esti placuta de cineva pe care-l placi si tu.

Problema e alta, azi sau maine se intoarce si fosta lui din Franta.Si tare ma bate gandul ca o sa se impace...

Pai se impaca si aia e, ce sa facem acum? Tu trebuie sa ajungi sa nu te mai deranjeze, sa nu te mai simti prost.
Sa fie chiar cum ziceai, dar pe bune, nu sa te amagesti ca nu ai nici o treaba cum ai zis mai sus, pe bune sa NU mai ai vreo treaba.

Daca tu nu ai luat masuri sa ii dai de inteles ca si tu il placi, omu e timid si rusinos crezand ca nu il placi si ca va avea refuz.
Ca daca stia, poate aveai tu o rel cu el daca tot il placi.

Aia 5 ani diferenta.Pentru el conteaza mult varsta.S-ar fi putut fi ceva, dar anii.

Daca pentru el conteaza varsta, inseamna ca nu te place, altfel nu conta, cate cupluri nu au 4-5 ani diferenta, si nu e problema.
Dar stie ca-l placi?

Da,stiemSa probabil stie CA IL PLACEAM.adica ca inainte o faceam

Si nu a vrut, doar ca are cu 5 ani mai mult?

| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns:

Salut, sora mea! : )) big grin Ca să te pot ajuta, am nevoie de mai multe detalii să pot face o analiză psihologică. happy Poți avea încredere în mine. Eu cu asta mă ocup. Ajut oameni din punct de vedere psihologic și psihiatric. big grin Spuneai ceva despre o poveste complicată... sad și că o poți spune în privat, dacă ar vrea cineva să o știe.winking

Botezan Radu Daniel, mă găsești pe Facebook. big grin Aștept aceea poveste. happy

Până atunci, e clar că ești la răscruce de drumuri, descumpanită, ți-ai pierdut echilibrul sufletesc și emoțional. big grin Important este să lupți pentru visele tale și să nu renunti niciodată. Să ai încredere în tine, să realizezi că tu contezi și că, mereu te vei avea pe tine și vei fi acolo lângă tine când vei avea nevoie!winking

Aștept să continuăm consultanța în privat. Sănătate multă!winking Funda? big grin

Un Instagram? Facebook chiar nu folosesc...

| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns (pentru nuspuncinesunt2):

Whats Up, atunci? happy Instagram nu am. big grin

Oh,multumesc,dar nu vreau sa imi fie aflat numarul de telefon.

| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns (pentru nuspuncinesunt2):

Dă-mi Instagram-ul, atunci! big grin

| Celestina003 a răspuns:

Bună și eu trec prin ceva asemănător crying ...am cunoscut un băiat, credeam că e îngerul meu, eram împreună anul trecut, m-am despărțit de el
tot prin februarie, pentru că mi-am dat seama că e ceva ineregula, acum 3 zile, a zis că vrea să ne vedem și să fim iar împreună, am zis da, dar după se purta ciudat după, și am zis că nu mai vreau sa ne vedem, dupa azi de la o bff de a lui am aflat că de fapt mai avea încă 2 fete ca mine și că doar se distrează cu noi sincer incerc sa nu pun la suflet asta, că sa nu sufăr chiar merita la suflet un astfel de băiat? E cu 5 ani mai mare că tine, îți poate sucii mințile cum vrea el.
El acum probabil se crede mare macho " ce șmecher sunt mă plac 3 fete " )) Prin povestea asta vreau doar să îți dai seama că e cam același gen de băiat! O să ajungi așa asemănător, cred, daca mai continui, sau daca vrei o relație.