anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Poate cineva să-mi spună ce înseamnă atunci când visezi o persoana de multe ori? Persoana pe care o visez este o persoana care m-a rănit foarte mult și pe care nu aș dori sa o mai văd niciodată.Pot spune că o urăsc, nu e vorba despre un băiat(iubit). Apoi după ce mă trezesc am un sentiment foarte ciudat...Sunt aproape 3 ani de când nu am mai comunicat cu acea persoana și pot spune că visurile cu acea persoana mă epuizează psihic. Menționez că nu mă gândesc absolut deloc la acea persoana. Cum pot scăpa de aceste vise?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Faptul ca nu vrei sa treci peste ce s-a intamplat acum 3 ani, te frustreaza, iar in inconstienta, cand dormi, ajungi sa ai asemenea vise/ cosmare.
Incearca sa intelegi ca ce s-a intamplat este un fapt TRECUT si nu poate fii modificat, ca atare, accepta realitatea si treci peste el, ca sa-l poti uita si sa nu nu mai visezi.

| justlikenobody a răspuns (pentru Violleta2022):

Mulțumesc! Cred că sfatul tau o să mă ajute.

11 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sunt pur si simplu vise, nimic mai mult. Nu trebuie sa stai sa le analizezi.

Numai bine! ^_^

| justlikenobody a răspuns (pentru DoarBogdan):

Mersi...pentru pont!
Numai bine! happy

| Andreeush a răspuns:

Eu cred că te gândești prea mult la ce ți-a făcut acea persoană și asta nu te lasă în pace.

| justlikenobody a răspuns (pentru Andreeush):

Mulțumesc....pentru opinie!

| siriusblack98 a răspuns:

Stiu prin ce treci. Am si eu o persoana din asta care ma bantuie dupa ani desi nu ne-am vazut sau vorbit de atunci. Iarta si uita. Nu ca sa-i faci acelei persoane o favoare, ci ca sa iti faci tie. E mai usor de zis decat de facut, te inteleg.

| justlikenobody a răspuns (pentru siriusblack98):

Mulțumesc...pentru sfat!

| Ancandf875 a răspuns:

Daca visezi o persoana inseamna ori ca ea se gandeste la tine ori ca iti lipseste.Cel putin asa stiu eu

| justlikenobody a răspuns (pentru Ancandf875):

Mersi! Și eu știam tot la fel, dar aici nu e cazul.