Nu e nimic in neregula. Tie iti place sa iesi cu baieti de aceeasi varsta sau mai mici pentru a detine controlul in relatie. Iti este frica de baietii mai mari pentru ca te gandesti ca te vor face sa suferi. Tu te gandesti ca baietii mai mici sunt mai dragastuosi cu fetele. Atata timp cat gasesti baieti care merita nu conteaza varsta. Si eu de exemplu ma inteleg foarte bine cu fetele mai mici desi nu pot spune ca nu ma inteleg cu cele mai mari. Am multe prietene mai mari de varsta cu ani buni inainte.
Nu radem de tinee stai linistita
nu ai nici o problema nu cred ca are o importanta varsta si ce daca iti plac baietii mai mici nu e nici o problema
sa-ti zic un secret ? ...si eu ma inteleg foarte bine cu copii mai mici decat mine doar eu suport baietii mai mari totusi unii sunt cam nesimtiti si mai scumpi sunt cei mai mici , stai linistita ca nu ai nici o problema
E mai bine asa decat sa fii ca si Monica Columbeanu (Scuza'mi cacofonia pe asta nu am cum sa o evit )
Nu.Fiecare cu preferintele lui.Gusturile nu se discuta!nu are importanta varsta si cat de bine te intelegii cu persoana respectiva!
Pai depinde cat de mic ee zic eu dac e ca vreo 3, 4 ani.nu stiu ce sa zic da nu cred ca vrei sa il cresti umai ales ca baieti se maturizeaza mai greu. si eu am preten ca un an mai mik ca mine, da e ok vazi ce faci pup
Nu, dragostea nu are varsta. Mie imi plac baietii doar de varsta mea de exemplu, urasc baietii mai mari, m-i se par nesuferiti, plini de sine...enervanti...asa ca nu-ti fa griji, iti poti face orice fel de iubiti, doar sa te iubeasca si ei.
Nu,dragostea nu are varsta.Mie imi plac baietii doar de varsta mea de exemplu,urasc baietii mai mari,m-i se par nesuferiti,plini de sine...enervanti...asa ca nu-ti fa griji,iti poti face orice fel de iubiti,doar sa te iubeasca si ei.
Nu cred ca este o problema ce doar noi sa ne uitam dupa baieti mai mari si sa fim cu ei ...baieti dc sa nu se uite dupa fete mai mari si sa fie cu ei. Deci eu nu suport sa fiu cu cineva de varsta mea trebuie sa fie cu 4-5 ani mai mare da uite ca m-am atasat de unu care este a 2 a ) (varu iubitului lu bff mea ) si eu's a 7 a ) ce tru.
SadSmiles întreabă: