| lollyucp a întrebat:

Hey...povestea mea e mai lunga si sper sa nu va plictisesc
Totul a inceput intr.o seara cand am mers la o petrecere cu familia, am dansa, am mancat, pe scurt m.am distrat, numai ca la un moment dat a aparut un baiat care se tot uita la mine si tot vorbea cu prietenii (o fata si un baiat ) despre mine ceva normal zic eu. In seara respectiva s.a organizat un concurs de dans la care nu am vrut sa particip, au inceput sa danseze concurentii si toate cele, insa la final s.a mai pus o melodie pentru repartajare si cand credeam cu totii ca s.a termina a mai inceput o melodie, iar in acel moment a venit un baiat dragut si m.a invitat la dans. Eu am acceptat, am inceput sa dansam, am reusit sa il intreb cum il cheama etc. Numai ca atunci cand s-a terminat melodia m.a pupat pe obraz si mi-a spus ca a fost pusa special pentru a dansa cu mine dupa care a plecat afara
La sfarsitul petrecerii fix inainte sa se duca sa isi ia haina a venit la masa unde stateam eu si mi.a strecurat in mana nr lui de telefon spunandu.mi sa il sun si ca s.a simtit bine in preajma mea (in momentul acela impreuna cu sora mea am inceput sa zambim una la alta). Totul ok pana acum, insa problema este ca atunci cand am iesit sa ma duc sa imi iau un plasture din masina acel baiat a venit la mine si mi-a spus ca s.a simtit bine in preajma mea, ca vrea sa tinem legatura si ca are prietena dar...(deci in momentul acela mi.a picat fata )
Sora mea mi-a spus ca sigur nu a vorbit serios cand mi-a spus ca are prietena si sigur ma place plus ca ar trebui sa il sun sa iesim toata gasca. Faza e ca este o diferenta de varsta destul de mare adica de 6 anii, chestia asta nu cred ca m.ar deranja daca as fi fost mai mare insa stau si ma intreb daca acel baiat stie ca am 15 anii jumate?
Nu stiu ce sa fac, adica cum sa ii explic cat mai frumos chestia asat (P.S sora mea tot spune ca diferenta de varsta nu prea conteaza dar nu stiu ma sperie putin )
DAU FUNDA

Răspuns Câştigător
| gmbod1 a răspuns:

Are dreptate, sora-ta intr-un fel dar stii cum e, masoara de 2 ori inainte sa tai, adica gandeste-te bine.Nu e ca nu e ceva frumos dar in ziua de azi sunt multe chestii....stii la ce ma refer, asa ca gandeste-te bine.Pa

2 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Ai grija sa nu fie un aventurier

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu...varsta chiar contează. Daca el are prietena si in plus, mai are si 21 de ani, nu are rost. Daca el avea de gând sa isi însele prietena cu tine, înseamnă ca asa iti va face si tie. Niciodată sa nu accepti o "oferta" (sa zicem asa) de la un băiat mai mare decât tine. Tot ceea ce vrea, (din punctul meu de vedere) este sa- si bata joc. Au fost destule cazuri in care fete mai mici, au iesit cu băieti mai mari, si au ajuns la produs. Doamne fereste sa nu ti se întâmple asta. Mai bine stai cuminte, spune-i cat mai frumos ca nu vrei sa ai o relatie cu el, si daca încă mai continua, spune-le parintilor. Ei te vor ajuta mult mai mult. Asculta sfatul meu, si nu face o greseala. Ai grija.