| KoKoDya a întrebat:

Hey prieteni! am nevoie de pareri.Ei bine, e o poveste mai lunga.M-am indragostit de un baiat eu am 16 ani el 18.Am aflat ca si lui ii place de mine, am asteptat cam 2 luni sa imi scrie el primul.El nu stia ca il plac, voia sa fim macar amici.Acum 1-2 ani ii placea de cea mai buna prietena a mea, eram in aceiasi clasa, amandoua eram timide.Mergeam tot impreuna,el era printre cei,rebeli,obisnuia sa se dea la fete cam des,dar, dupa colega mea, era inebunit.Eu am inceput sa prind curaj si incepeam sa ii tin aprarea colegei mele si sa il fac sa o lase.Ea,pana la urma a inceput sa vorbeasca cu el,sa ii dea o sansa,chiar daca nu il placea, el s-a plictisit de ea, a lasat-o.Eram la o petrecere am iesit eu,prietena mea si inca o colega afara din sala,a iesit si el,am inceput sa vobim cu totii, pentru un baiat rau, chiar ma impresiona gandirea lui.Am inceput sa il plac.El e genul de baiat,rebel,e foarte dragut(desi nu-mi prea pasa,sincer) are o gramada de fete la picioare,mult mai dragute ca mine.E destept,amuzant, sincer dar, e foaarte suparacios.Am inceput sa vorbim.Ne intelegeam foarte bine, dupa vreo 2 saptamani,am aflat ca el mai dicuta cu o alta fata. Dupa ce am aflat asta l-am intrebat pe el daca eu sunt singura fata cu care discuta,a fost sincer,mi-a spus "nu".Cam,o luna,nu i-am mai scris,nu i-am mai raspuns la mesaje,pana intr-o zi,am vrut sa ii trimit sms verisoarei mele cu "Ceau, ce >faci?big grin

6 răspunsuri:
| KoKoDya explică:

Scuze,dar nu stiu de ce nu s-a trimis tot. Continuarea e : nu stiu cum,din neatentie sau,pentru ca imi era dor,sau
nu stiu, i-am trimis lui, mi-a raspuns, am inceput sa vorbim iar, acum el nu mai discuta cu nici
o fata. Peste 2 zile mi-a spus ca de mult nu i-a mai placut o fata asa cum ma place pe mine,iar
eu i-am spus ca nu il cred,mi-a raspuns " nici nu iti cer asta, trebuie sa iti arat, asa-i?" m-a impresionat. am
vorbint cam, o luna, apoi timp de 2 zile el nu mi-a mai scris.I-am trimis seara sms cu "Nb" la care,el m-a intrebat ce am,de ce ii vorbesc
asa sec.I-am spus ca nu am mimic,dupa care l-am intrebat daca el nu mai vorbeste cu o alta fata sau,daca il dranjez,sau sacai.mi-a raspuns
sec "nu" s-a suparat,ba chiar imi spuse asta. Ma simteam prost asa ca i-am trimis mesaj cu "Hey, imi pare rau, pentru tot, sincer, nu am vrut sa te

supar.Noapte buna! somnic usor si vise frumoase! sa ai mare,mare grija de tine,bine? si sa nu uiti ca te iubesc mult" nu a spus nimic cam o ora apoi mi-a scris
"ma iubesti?" ia-m raspuns, spunandu-i ca nu am vrut sa ii spun asta acum, ci fata in fata, dar daca totul se termina aici, nu am de ales.era inca suparat, dar nu
asa tare, ii trecuse, ne-am trimis unul altuia mesaj deodata, a 2-a dimineata, adr nu am auzit telul asa ca nu ne-am raspuns am tot asteptat unul raspunsul celuilalt
apoi am inceput sa ne certam iar, vreo 2 zile la rand

| KoKoDya explică:

Apoi l-am intrebat daca nu mai vrea nimic, mi-a spus nu, urmat
de un "nu mai am chef de vb, nb" l-am sters de pe facebook si i-am sters si numarul de telefon, asta a fost acum 2 zile.ieri,de dimineata mi-a trimis
sms : "asa imi demonstrezi tu ca ma iubesti? stergandu-ma de pe facebook? buna dimii app" am inceput sa vorbim, l-am invitat sa fina seara la ceva
spectacol, vrand sa vorbim.Eram acolo, amandoi, el s-a asezat, intamplator in spatele meu.i-am trimis sms sa iasa pana afara.Mi-a raspuns cu intarziere ca
nu iese inca, ci mai tarziu.Am asteptat, el s-a ridicat si s-a dus afara, nu a venit doar peste jumatate de ora, insotit de un prieten.Pe atunci, eu nu ami am stat
la loc, eram la intrare, langa usa, in picioare.Cineva imi ocupase locul. Locul lui si cele din jur erau libere, dar s-a asezat langa mine, eram umar la umar, dar nici
macar nu ne-am salutat.Prietena mea(de care ii placea) a venit la mine, am rugat-o sa vina cu mine pana afara.A iesit am stat putin, am luat aer.Am intrat.
El s-a uitat si a inceput sa "tuseasca"(asa in cat sa il bag in seama) apoi a inceput sa rada.Prietena mea, m-a impins inapoi spunandu-mi ca trebuie sa vorbim
, altfel ne bate pa amandoi cap in cap.L-am salutat, nu stiam ce sa spun

| KoKoDya explică:

.Aveam un pachet de guma la mine,i-am oferit,m-a refuzat,apoi i-am zambit si i-am spus
" sa stii ca nici mie nu imi place sa fiu refuzata" (mai demult mi-a oferit eu,eu am refuzat si mi-a spus ca lui nu ii place sa fie refuzat)A luat o guma si mi-a zambit.
Am plecat capul in jos l-am rugat sa iasa afara,spunea ca ii este prea frig, altfel ar iesi, apoi mi-am cerut scuze pentru zilele trecute, s-a uitat la mine, nu a spus nimic.
Am plecat.Prietenul lui venea tot dupa mine, imi tot spunea sa merg sa stau langa el ( baiatu de care imi place ) caci' e foaret suparat.Incepea sa fie enervant. Dupa
un timp m-am dus din nou langa usa, am stat in partea prietenului lui, dar putin mai departe de ei (cam la 2-3m)El incepea sa ma tot priveasca,de fiecare data cand
ma uitam la el se intorcea (avea asa, o scanteie in ochi) Mi-a trimis sms, in el ma intreba de ce stau acolo, in picioare, i-am spus ca tot gtrebuie sa ies afara dar daca
il deranjaza ma mut.Mi-a sp ca nu il deranjaza.

| KoKoDya explică:

Dupa o vreme el si prietenul lui au plecat.I-am timis sms cu."multumesc ca nu m-ai ignorat,desi nu am apucat sa iti spun
tot ce mi-am propus,macar am vb" l-am mai intrebat si daca nu vine inapoi,mi-a spus nu,din cauza ca a plecat in Oradea peste cateva minute mi-a trimis mnesaj cu
"te-as fi dus cu mine,dar nu voiam sa spuna ai tai ceva".am tot vorbit,pana ce eu i-am spus ca-l las,nu il mai retin la cera el mi-a rasp: "tu,iar? cica' ma lasi,bine ceau"
vazand mesajul i-am spus ca eu, as vrea sa vorbesc cu el, nespus ne mult dar nu sunt sigura ca e reciproc.Mi-a spus ce el vrea sa vorbeasca, nu imi venea sa vred.Am tot
vorbit seara dupa ce i-am spus noapte buna mi-a spus : "multumesc, la fel :*" pentru prima data de cand suntem certati mi-a pus :*.Azi de dimineata mi-a trimis measj cu
"cf?:* " i-am rasp :heeey>big grin