Spala-te cu otet si cu gaz dar o sa puta ca dracu, vezi cum te ascunzi de maica-ta dar pana la urma daca nu scapi de ei va lua si ea si nu cred ca-i convine
Hei:*
Am avut si eu anul trecut:-s
La farmacie este un anumit sampon pentru paduchi eu am dat pe el pana in 200(mai putin)Dar depinde cat de lung ai parul. daca il ai foarte lung te sfatuiesc sa ti`l scurtezi(app nu scapi de paduchi daca stai in apa fierbinte:-s)si eu am incercat
Ori cumperi samponul ori te vopsesti Pff` scapi instantaneu de ei
Pt mai multe detalii poti sa ma adaugi in lista de mess iti las id intr-un msj
Pai spalate cu apa fierbinte in cap sh cu sampon din plin sau cu spray de muste dar asta s-ar putea sa ti afecteze parul...nu uita dupa ce te speli p cap obligatoriu trebuie' sa te piepteni sh sa dai toti padukii jos ca asa s-ar putea sa apara din nou sh spalate pe cap din ke in ke mai des
In cazul unei infestatii cu paduchi de cap este indicata folosirea unui sampon special sau a unei lotiuni, urmand exact instructiunile de utilizare. Cere sfatul unui farmacist asupra tipului de tratament ales. Nu te ingrijora de lenjeria de pat sau de haine, deoarece paduchele de cap, in afara gazdei umane, moare in cateva zile din cauza inanitiei. Sper ca te-am ajutat, succesFunda?
Pfff.Nasoala treaba.Nu merge cu spirt, cu gaz.Da la radacina parului cu gaz.E metoda veche.Dar mai intai trebuie adunati, din cate stiu.Roaga o prietena foarte apropiata, sau pe cineva, apoi da cu gaz.Mai demult erau pieptene cu dintii foarte desi,gen cele chinezesti,cu care sa te cureti. Sper ca o sa te rezolvi.Dar oricum, cum am zis:Mai intai trebuie sa te cureti de lindeni, ca alea invie oricum.
Eu nu am avut asa ceva dar o colega de-a mea a avut a trebuit sa se tunda si sa se dea cu o dolutie poti sa o gasesti la farmacie
Este o solutie, costa in jur de 20 de lei. poti sa o pui si singura citesti instructiunile.si dupa te cureti cu un pieptene des, dar mama ta reactioneaza cam urat.adica ar trebui sa te ajute.ca nu e vina ta ca ai luat. sper sa treaca