| 1ydy4 a întrebat:

Hey prieteni!
Deci, am o problema...
Este un baiat in scoala, pe care eu de fapt nu-l cunosc... dar cu toate ca eu nici macar nu am habar cum il cheama, am primit azi un telefon de la un "fost" prieten care imi spunea ca daca vreau ma combina cu el, abia apoi sa aflu ca o colega de-a mea ii spuse baiatului de care "imi place" ca sunt innebunita dupa el :o. cand auzi, sa lesin de ras...
Dar problema e ca si baiatul respectiv crede asta, la fel ca si jumatate din scoala, deci eu ce pot face ca sa nu se mai ia in considerare zvonurile? Daca as incerca sa vorbesc cu el la scoala si ne-ar vedea cineva, mai mult ca sigur nu o sa mai am ce face, deci voi ce ati face?

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Crisu_7532 a răspuns:

Daca nu iti place de el, opreste-l intr-o zi la scoala (neaparat cand esti cu o prietena sau sunt mai multi oameni in jur ca sa fie martori) si spune-i clar si raspicat (si tare, ca sa auda privitorii) ca este vorba despre o neintelegere, ca esti sigura ca e baiat de treaba insa nu-l placi si nu vrei sa ai nici o legatura cu el. atat. important este sa ai martori care sa fii auzit cand ai spus ca nu il placi pentru ca, in cazul in care lumea doar va vede vorbind iar el se lauda, toti vor considera ca esti topita dupa el. asa ca spune-i ca e vorba de o neintelegere de fata cu mai multi colegi. ca sa fie clar. succes.

0 răspunsuri: