S-Health, daca reusesti sa il instalezi cumva e foarte bun. Mie imi merge cu gpsul si internetul oprite, probabil se foloseste de vreun senzor de miscare. Iti arata si goal-uri si alte chestii foarte faine.
S-Health este o aplicatie buna dar aici intervine problema unui senzor de miscare... De exemplu daca eu misc telefonul in sus si in jos doar cu mana, el imi adauga pasi in aplicatia S-Health ( asa se inampla si in buzunar cand mergi ) fara sa ai gps activat sau alte procarii. Deci... in primul rand trebuie sa ai un telefon mai modern care sa aiba aceasta functie, acest senzor. Al meu (S6 edge) a venit cu S-Health preinstalat deci clar telefonul meu are un senzor de miscare adaugat in telefon special sau mai bine zis "actualizat" la zi pentru aceasta aplicatie. Deci o sa fie cam degeaba daca instalezi aplicatii pentru asa ceva daca telefonul nu te ajuta. Cel mai probabil aplicatiile pe care le vei incerca iti vor cere sa activezi GPS-ul si datele ca sa monitorizeze miscarea ta in spatiu dar datele vor fi cam eronate.
Incearca S Health La mine functioneaza, Iti arata cati posi faci zilnic, iti face un raport saptamanal, Te anunta cand faci pasii necesari pentru fiecare zi, cate calorii ai pierdut, etc...