Nu trebuie sa te sperie crede.ma te inteleg si eu am fost putin speriata la inceput cand am auzit de acestia dar m.am gandit ca nu ma intereseaza de aceste organizatii si atunci m.am linistit atata timp cat nu ma fascineaza nu am de ce sa ma intereseze sau sa fiu speriata ca ma cauat sau ca o sa ma oblige cineva sa intru intr.o secta de acest fel.Si in legatura cu intrebarea este foarte bine ca ai intrebat nu are de ce sa iti fie teama in legatura cu asta ai vrut doar sa te linistesti si este inregula. Sper ca te.am ajutat si sper sa nu.ti mai fie teama!
Ai ascultat prea mult Cedry2k? Las-o balta cu toate astea. Tu chiar crezi ca ai timp sa-ti fie frica de asa ceva?
Nu-ti fa griji... cu siguranta nu-si bat ei capul cu mintile noastre. Doar daca esti vreo personalitate super-inteligenta, s-ar putea sa te contacteze Masoneria sa-ti propuna colaborari. cum i-au facut lui Eminem. daca nu ai de gand sa-ti dai sufletul diavolului. Don't you worry!
Nu te impacienta. Ei nu dau 2 bani pe ce scriu oamenii aici, masele fiind principala lor sursa de profit nu cred ca esti in vreun pericol. Ei exista dar nu sunt asa de "rai" cum zic multi.
Sti vorba ce nu sti nu te raneste deci ai de ales intre a crede si a nu crede Parerea mea este ca exista unele organizti dar nu cele care tin de domeniul SF. Sper ca te-am ajutat:d