| Mitsuko a întrebat:

Hey prieteni! Se apropie halloween ul! E 6 octombrie și eu nu am nici o idee de costum (Sunt genul ăla de fată care plănuiește totul mult prea repede decât ar trebui )Vă rog îmi puteți da niște idei?
Msss mult,mult, mult

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Dupa numele tau imi dau seama ca poate te uiti la anime-uri. Daca da atunci iti poti alege un personaj in care sa te costumezi.

Nu toate cosplay-urile sunt scumpe.
Ex Lisa din Death Note.

Ai nevoie de : Peruca blonda *sau daca esti blonda atunci bine de tine *, haine negre fara scris pe ele *ceea ce cred ca are aproape oricine acasa *, unghii negre si ruj rosu aprins. *multi gresesc si fac buzele negre la acest cosplay... oribil* Mai cumperi un mar rosu daca vrei sa fie cosplay-ul complet,eventual si o manusa neagra.

Nu pare scump in comparatie cu alte costume tinand cont ca hainele pot sa fie haine de zi cu zi.

Exista multe idei care nu necesita cumpararea unui costum.

Alta idee ar fi un zombie la costum.
Da, merge chiar daca esti fata.

Ai nevoie de ceva rosu pentru fata, haine cat mai inchise la culoare si manusi.

Alta idee ar fi clasicul vampir. Ai nevoie de haine normale - ori full alb, ori full negru/rosu, dinti de vampir *daah* si ruj rosu. *la fel, sa nu-ti faci buzele negre... vampirii cu buze negre arata naspa *

Daca ai vreo prietena care se pricepe la desenat atunci iti poate desena *cu creioane speciale * o stea intr-un cerc unde vrei tu (pe mana sau pe fata, gat ) Oricum, sa fie la vedere. Am spus stea, nu pentagrama. Ai grija sa nu fie pentagrama caci pot iesi discutii dupa.

Distractie placuta!

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Costum pentru ce? Esti in America sau?

| Printesa10TM a răspuns:

Cauta pe net imagini si alege unul care ti se pare interesant.