Ehmm...)
Incearca atunci sa-i povestest despre "cadoul de la cel mai bun prieten al tau"! (pacaleala, iti dai seama...)
Incearca si tu sa-l faci gelos...
Dar gaseste un anumit "stil"... )
Nu stiu cum sa-ti explic...
In fine, bafta si invata-l minte!
Pff...
Buna ziua!
Suntem de la revista PlayBoy si dorim sa va spunem ca numarul dvs. a fost extras si deci este castigator, sunteti in direct si trebuie sa ne spuneti 3 vedete din Romania pe care ati dori sa le vedeti in numarul urmator dezbracate. Aveti cate 2 minute sa va ganditi la cate o vedeta.
Spune-i asta repede si fara pic de intonatie, mai baga de la tine, nu stiu...
Sau pune pe altcineva!
Sau...
Buna, Cata, ce faci? Nu ne mai vedem? (chestii de indragostiti, ca si cum il suni pe iubitul tau si ai gresit numarul, incearca sa pui pe altcineva aici, ca sa poti tu sa suni a doua oara si sa faci o criza de gelozie, cum ca ai fost in conferinta si ca de ce i-a raspuns Mariei --sau orice alt nume fals-- si cearta-te cu el, pana intr-un punct, ca sa nu va despartiti... )
Depinde si de imaginatia ta!
Bafta!
Stai ca nu ma refeream la asta dar oricum buna ideea cu playboy iti dai seama ca mi-ar inchide din prima.....ma refeream sa-i fac eu cum mi-o facut el despre el pff nu stiu cum sa-ti explic
Ehmm...)
Incearca atunci sa-i povestest despre "cadoul de la cel mai bun prieten al tau"! (pacaleala, iti dai seama...)
Incearca si tu sa-l faci gelos...
Dar gaseste un anumit "stil"... )
Nu stiu cum sa-ti explic...
In fine, bafta si invata-l minte!
Elenastoica9 întreabă: