| kasandra111111 a întrebat:

Hey prieteni stiu ca e cam tarziu dar sper sa ma ajutati

de 1 aprilie prietenul meu a incercat sa ma pacaleasca si nu a reusit, aseara a inceput sa-mi spuna cu una cu alta facandu-ma cat se poate de geloasa si el era cat se poate de calm si ma enerva chestia asta, in final a fost totul o gluma intarziata ca nu a vrut sa se lase asa cu una cu doua

si azi as vrea si eu sa-i fac o farsa credibila ca sa nu mai faca el ce-o facutlaughing) specific ca sunt virgina nu-i pot spune ca sunt insarcinata si mai specific faptul ca farsa e prin telefon

repede! funda!

Răspuns Câştigător
| Firetears a răspuns:

Ehmm...laughing)
Incearca atunci sa-i povestest despre "cadoul de la cel mai bun prieten al tau"! (pacaleala, iti dai seama...)
Incearca si tu sa-l faci gelos... laughing
Dar gaseste un anumit "stil"... laughing)
Nu stiu cum sa-ti explic...
In fine, bafta si invata-l minte! laughing

2 răspunsuri:
| Firetears a răspuns:

Pff...
Buna ziua!
Suntem de la revista PlayBoy si dorim sa va spunem ca numarul dvs. a fost extras si deci este castigator, sunteti in direct si trebuie sa ne spuneti 3 vedete din Romania pe care ati dori sa le vedeti in numarul urmator dezbracate. Aveti cate 2 minute sa va ganditi la cate o vedeta.
Spune-i asta repede si fara pic de intonatie, mai baga de la tine, nu stiu...
Sau pune pe altcineva! happy
Sau...
Buna, Cata, ce faci? Nu ne mai vedem? (chestii de indragostiti, ca si cum il suni pe iubitul tau si ai gresit numarul, incearca sa pui pe altcineva aici, ca sa poti tu sa suni a doua oara si sa faci o criza de gelozie, cum ca ai fost in conferinta si ca de ce i-a raspuns Mariei --sau orice alt nume fals-- si cearta-te cu el, pana intr-un punct, ca sa nu va despartiti...winking )
Depinde si de imaginatia ta! laughing
Bafta! kiss

| kasandra111111 explică (pentru Firetears):

Stai ca nu ma refeream la astalaughing dar oricum buna ideea cu playboylaughing iti dai seama ca mi-ar inchide din prima.....ma refeream sa-i fac eu cum mi-o facut el despre el pff nu stiu cum sa-ti expliclaughing

| Firetears a răspuns (pentru kasandra111111):

Ehmm...laughing)
Incearca atunci sa-i povestest despre "cadoul de la cel mai bun prieten al tau"! (pacaleala, iti dai seama...)
Incearca si tu sa-l faci gelos... laughing
Dar gaseste un anumit "stil"... laughing)
Nu stiu cum sa-ti explic...
In fine, bafta si invata-l minte! laughing