Wow mi-o fost cam lene sa citesc da rnoh am meritat.Nus ce sa zic in legatura cu asta incearca sa -i zici asa ca tuh vrei sa fi cu el si ca nu vrei sa va tot cerati atata vb tah o zi un o zi alta... fa cumva sa vb cu zicandu-i ca nu-i bine as cum faceti incearca sa-i zici ca daca vrei o relatie sa fie o relatie frumoas nu cu certuri si din astea. Daca nici cum nu merge sti vb aia? Pleaca trenu Vine trenu. gasesti altul daca nici cum nu va intelgeti.Mai multe de atat nu prea stiu ce sa zic...Bafta cu baiatul
Incearca sa nu iti mai amintesti de el. Sa iti ocupi tot timpul. Mai bine zis, sa nu iti pese. La fel ca el. Pentru ca daca ii pasa iti acorda mai multa atentie. Nu trebuie sa depinzi de el. Poti face o multime de lucruri. Unul care te-ar mai putea distrage ar fi sa iesi cu prietenii. Sau orice altceva te face fericita. Ai o viata. Traieste-o!
Pai totusi gandeste logic. Daca el nu vrea sa fie ceva intre voi.Uita-l.Concentreaza-te putin.Gandeste ca numai are rost sa suferi.Si incearca sa iti faci alt prieten (amic) de incredere.Sa ai cu cine sa vorbesti.Sau incearca sa te indragostesti de altcineva.Sunt multe feluri sa il uiti.Mai ales daca el nu iti acorda importanta nici cat unui caine! Bafta multa >: