anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Promit ca dau funda daca imi dati sfaturi utile. happy Am fost invitata la ziua de nastere a unei prietene ( face petrecere la un restaurant, unde o sa dansam toata ziua ) si nu stiu daca sa ma duc. Eu as vrea sa ma duc, doar ca stiu ca daca o sa fiu binedispusa, o sa ma distrez, o sa fiu invitata la dans etc. (tuturor le plac oamenii binedispusi). Insa daca o sa am o stare proasta, o sa imi fie rusine sa dansez, nu o sa ma invite niciun baiat la dans si s-ar putea sa fiu singura care o sa stea pe un scaun sa se uite. Asa mi se intampla mereu iar eu nu stiu ce stare o sa am atunci. A, si mai am o problema: nu stiu foarte bine sa dansez. sad Ce ati face in locul meu? Nu vreau comentarii sarcastice!happy

Răspuns Câştigător
| delia_6094 a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie frica de nimic, linisteste-te si atunci cand dansezi imagineaza-ti ca dansezi cu persoana de care iti place.Traieste-ti viata! Doar nu o sa stai mereu in casa!
Daca acum nu profiti la maxim de viata o sa regreti.
Deci, ca melodia aia Live while we're young.Have fun :3

5 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Eu ti'as recomanda sa te duci. Orice stare ai avea, du'te. Chiar daca nu te simti bine vei intra in febra petrecerii si te vei distra.

| price a răspuns:

Pateti, cate vieti ai? una distreaza-te pofta vine mancand, daca tu nu iei initiativa vr sa vina sa te i-a cineva cu forta, bea un pahar de sampanie sa vezi dupa chef

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu te duci o sa regreti. Gandeste-te sa s-ar putea sa ai o stare buna si totul va fi ok.

| MickyloveAndySixx a răspuns:

Pai si chiar daca nu esti binedispusa daca o sa fii acolo si o sa vezi cate distractie este... o sa fii binedispusa imedita! :*

[acum faza este ca si de tine conteaza! :X]

faza cu dansul nu conteaza asa de mult! oh go on nu este nimeni cine stie ce acolo mare dansator! danseaza cum poate... stii sa dai si u acolo don maini si sa te misti putin pe ritm! :*

DISTRACTIE PLACUTA! >big grin

| baddgirl a răspuns:

Hey
Nu gandesti bine,lasa-l pe "daca" ala deoparte si iti impui creierului "o sa ma distrez,o sa ma simt bine,o sa fie ok".Cel mai bine e sa gandesti pozitiv,pentru ca,punand binele inaintea raului,rezultatele nu pot fi decat unele bune.
La partea ca nu stii foarte bine sa dansezi, tu crezi ca ceilalti v-or fi asi a-i dansului? nu sunt, miscarile pe care le fac, sunt ceea ce le trece prin minte sa faca atunci, nu au exersat acasa pasii sau miscarile.Parerea mea e ca ar trebui sa te duci, ca nu ai nimic de pierdut, eventual de castigat o petrecere pe cinste happy Have fun tongue