| bunnycute a întrebat:

Hey!
Pt baieti:
1.As vrea tare mult sa stiu cum arata fata perfecta in mintea voastra.
Adica:
-cum ati vrea sa se comporte;
-cum sa arate(in afara d forme(de acest lucru sunt sg ca pe niciun baiat nu l-ar deranja) vreau sa stiu cum ati vrea sa aive parulbig grin, sa fie naturala, mai aranjata, cat mai aranjata etc.)
-ce chestii sa ii placa(sporturi, filme, muzica s. a.)
-cum sa vb
-sa fie mai matura sau mai copilaroasa
-etc.etc.etc
Dar nu vreau sa fie chestii la misto sau altceva.Sa fie "adevarul adevarat"

2. Uneori ar trebui sa faca ea primul pas sau sa astepte sa il faca baiatul?(nu ma refer intr-o relatie, ci atunci cand ea il place si poate si el, dar cu toate acestea nu sunt impreuna).

3.Atunci cand va place d o fata, cum ii aratati/demonstrati acest lucru?(in afara d a-i spune)

Multumesc mult de tot.

fundita.

As vrea sa fie macar minim 5 pareri, daca se poate.

Răspuns Câştigător
| andrrei08 a răspuns:

Fata perfecta ar trebui sa aiba simtul umorului, sa nu i se para unele glume prea deplasate(baietii mai fac glume cam porcoase).

Ar trebui sa fie de incredere, sa stii ca poti sa ii spui orice fara sa afle nimeni si sa primesti sfaturi klumea din partea ei.
Cum sa arate... ar trebui sa fie ingrijita si sa se pastreze cat mai naturala. Cat despre forme, sa isi scoata din cap ideea ca o femeie trebuie sa fie piele si os si cu sanii mari, poate pe unii nu ii intereseaza in mod expres treaba asta.

O alta chestie, sa nu se lase prea usor totusi, sa ii intre in voie tot timpul baiatului, dar totusi sa il rasplateasca pe cat merita.

Parul e frumos asa cum l-ar avea.

Sa ii placa muzica buna, sa aiba un spirit mai liber, mai petrecaretz (asta nu inseamna sa asculte doar Inna si Play&Win)

Sa vorbeasca frumos( cand injura o fata e cel mai urat)
Sa lase o aparenta copilaroasa, ar putea sa fie chiar mofturoasa cateodata(mie personal mi se pare atragator) dar cand e vorba de chestii serioase, sa se poata purta matur, sa aiba grija ce cuvinte arunca pentru ca nu le mai poate lua inapoi.

La a doua chestie, depinde de baiat daca e timid sau nu. Daca e timid, ar trebui sa faca fata primul pas big grin

Iar cand unui baiat ii place de o fata, ii vorbeste frumos, sare in ajutor, ii ia apararea daca e cazul(poate parea doar un coleg de treaba). Sau pentru aia mai tupeisti, ii iau id-ul de mess si se baga in seama