| mg112mada a întrebat:

Hey! Pt fete: vreau sa slebesc 10-13 kg pana pe 20 septembrie.
Niste idei de diete eficiente, pe cer le-ati urmat voi sau cunoscutii vostri.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Rhoselynn a răspuns:

Incepe prin a lua un mic dejun mai sanatos:niste cereale cu lapte sau cu iaurt, un ou fiert cu o felie de paine prajita si un pahar de suc natural proaspat. La pranz mananca niste pui fiert sau la gratar cu o garnitura de piure sau orez sau legume. Seara incearca ceva light, o salata.Bea 2 litri de apa pe zi si daca poti sa bei cafea neindulcita cu zahar te-ar ajuta sa ai mai multa energie si in plus cafeaua ajuta la arderea grasimilor. Daca ti-e foame intre mese mananca un mar, grefa, zmeura(este mai eficienta in arderea garsimilor decat alte fructe), capsuni, pepene. Nu uita sa mergi minim 30 min pe jos, sau sa faci 30 min 1 ora de sport pe zi:d Bafta

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Nu prea ai cum sa dai jos, in niciun caz urmand dieta X sau Y, o dieta se face personalizata, in functie de metabolismul tau, etc.

| MrAlex a răspuns:

Iti recomand sa faci abdomene zilnic si sa alergi 4 km pe seara....va da roadewinking si mancarea mai putina. fara paine

| myhaelutzza a răspuns:

Cel mai usor eu una am slabit prin infometare..stiu ca nu e prea sanatos, dar ca sa nu fie prea greu pentru tine..incearca sa nu mananci cu 3 ore inainte sa te pui la somn..nu mananca paine decat o feliuta doua maxim..si cat mai multa miscare.

| silentgabyy a răspuns:

O idee : nu mai manca
a doua : mancare mai putia laughing)