Buna!
Sti ce iti recomand? Intalneste-te cu Alex, dar, mai intai da-i o pauza(o zi, doua, trei)... Zic de pauza, pentru ca niciunui baiat nu-i place sa fie permanent cautat/sunat etc... Dupa aceea, vedeti-va fata-n fata si lamuriti asa-zisul motiv al despartirii!
Vei vedea, totul va fi bine! Ai incredere in tine!
Pai ne-am vazut fata-n fata deoarece am fost la el la usa.:]]] asta am simtit ca trebuie sa fac.a fost ciudat!
Pai asta am facut.:]]m`am dus la el la usa si mi-am cerut scuze, si a spus ca ma suna [nu stiu de ce ] si nu m-a sunat... si eu vreau sa ne impacam dar nu stiu care e faza pana la urma.
Pai poate a uitat sa te sunte sau a avut treaba eu zic sa te impaci cu acest alex al tau si daca in continuare nu te suna du-te si lamureste acest lucuru fata in fata nu la tel ca e urat
Pai el a vrut sa vorbim la telefon...dar eu m-am dus la el la usa sa vorbesc cu el si am vorbit.Si a spus ca ma suna.
Pai ce poti sa faci mai asteapta putin sunetul lui,dar nu sta acasa asteptind,dar esi undeva cu prietenile du-te la cumparaturi la o terasa ceva in orice caz ocupate cu ceva ca sa treaca mai repede timpul,nu e cazul sa mergi pe urmele lui distreazate el daca o sa simte ceva pentru tine o sa ii lipsesti daca nu nici nu stii cum poti fi si mai fericita cu Marin nu-l respinge,dar nici nu-i da mari sanse, incearca cum ti-am zis nu fii suparata distreazate putin si alta data cind vreai sa fii numai cu el la intilnire fa tot posibilul ca sa vree el asta ea initiativa in miinile tale, poate lui nu-i este interesant doar cu tine poate taci sau ceva de genu acesta, sau cind vezi ca iti propune ceva sa mergeti cu cineva inca fate indiferenta, ce va schimba ca te vei supara si va veti certa distreazate si tu cu ei zimbeste fii vesela la maxim, sau inca o varinata esi ceva timp cu prietenile si cu el petrece foarte putin timp cu el poate o sa i se faca dor de tine si imi tare si o sa vree sai acorzi mai mult timp si sa fi doar cu el Succese!
Pai...mai este o faza.i-am spus ca daca nu vrea sa mergem in carol doar noi 2... ca ma despart de el..si el a spus "atunci e grav", si i-am spus s`o lase balta si i-am inchis telefonul..si am tot suna si am sunat`o pe cea mai buna prietena a mea care stie toooata povestea si mi-a spus sa-i raspund si i-am raspuns si dupaa..io`am spus ca ma despart de el.Nu stiu de ce am facut asta! am fost o MAREEE PROASTA.
Si nu am deloc chef sa ies din casa...si prietena mea a plecat azi la Cluj si sta o saptamana ..si as mai putea iesi cu "gasca" dar in gasca este si Marian
Oricum iti multumesc! m`a ajutat mult sfatul tau...=)
Oricum daca stai in casa la sigur te vei gindi si mai mult la el, nu vei putea avea rabdare si il vei telefona inarmeazate cu putina rabdare caci vremea le rezolva pe toate.
Pai gata.Nu mai vreau nimic.De ce sa sufar ca proasta? e vara! trebuuie sa ma distrez..deci gata! vara fara baieti b-) : nu baieti =>nu suferinta
Nu prea cred atit de usor sa uiti, dar oricum succese.
De fapt ai dreptate...:]]].dar merci :*