Te-a plăcut virtual, adică online, ceea ce este diferit de realitatea față în față. Și modul lui de a te place era să îți pună centură de castitate virtuală, să faci amor virtual numai cu el, ceea ce era un semnal grav de gelozie pentru o posibilă relație reală.
Așa zic că te-a iubit în felul lui musulman în care soția iese din casă doar însoțită de altă femeie și cu batic pe bot ca să nu preacurveacă.
Sa o luam pe rand, prima data el ti-a dat mesaje mereu? Ca disperatul? Doar pentru ca... ce? De cand au zis parintii lor de tine? Pai cum vine asta? Lasi pe altii sa hotarasca pentru tine si tu le intri in joc?
Apoi voi vorbeati normal, ok, asta nu este un lucru rau, este ceva firesc. Daca nu ai simtit ca esti intr-o relatie cu el... este ok sa te simti asa, mai ales de la departarea aia.
Insa acum care este problema? Daca te-a placut cu adevarat? Da, probabil ca da, altfel nu statea atata timp sa vorbeasca cu tine, insa trebuie sa faci o diferenta clara intre a fi atras de cineva in sensul bun si in sensul disperat.
A renuntat prea repede? Pai cum vine asta? Ai vrea sa stea iar sa iti dea mesaje si sa te caute? La fel cum a facut ca disperatul inainte sa fiti "impreuna"? Deci tu chiar asta vrei? Daca da, atunci este problema voastra (cu toate ca si daca nu, tot a voastra este). Pai cum sa va stergeti contul de Insta si sa faceti unul amandoi? :/ Nu crezi ca este putin deplasata ideea?
Asa ca ce iti ramane de facut ar fi urmatoarele variante:
-ii scrii tu si vorbesti iar cu el, in speranta ca poate o sa fie mai bine lucrile intre voi, desi... daca voi nu vorbiti la nivelul cel mai profund, mult si ceea ce conteaza sa va stiti unul celuilalt gandurile si asa mai departe... nu prea stiu cum evolueaza lucrurile:
-sa ii scrii si sa continui tot asa, daca nu te deranjeaza asta;
-sa astepti sa iti scrie el si sa continuati tot asa sau sa faceti ce am zis la prima varianta;
-sa nu iti mai pese de asta si sa iti vezi de viata ta.
Bafta sa ai!
Eu zic că îți e mai bine fără el. Dacă de pe acum vrea să te îndepărteze de prieteni nici nu vreau să mă gândesc ce viitor poți avea cu el.