| solly a întrebat:

Hey! Revin cu verisorul pr melebig grinlaughing. am inceput sa vb mai mult si sa ne cunoastem.cand vb pe mess si eu i spun de un baiat sau asa imi zice sa nu mai zic ca el i gelos. dar tot o tine una si buna ca el mai vrea sa fie solo.astazi am fost l pr mea in Paclisa [ si el sta acolo]. si am fost la football...acolo cum eu eram noua. toti baiety erau dupa me. adica ceau. si din astea. si el se tot uita urat. dupa am plecat de la terenul de football.ne tot impingeam pe drum si din astea.si l un moment dat. m-am trezit la el in brate.laughing. eu vreau sa stau cu el.stie ca mie imi place de el. dar el zice ca vrea sa fim numai amici si sa fie solo. dar in acelasi timp. flirteaza cu mine.si se comporta cu mine parca am fi iubyty. ce sa'i fac sa se gadeasca la noi ca la iubity nu ca la amicibig grinbig grin.Ms!big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, poarta-te cu el la fel cum se poarta el cu tine:flirteaza si tu cu el, dar asa incat sa-i dai de inteles ca e doar o joaca.Si ai sa vezi ca el iti va propune ceva mai seriossmugpup

2 răspunsuri:
| malinutza a răspuns:

Da-te si u la el, dar nu exagera. Daca sunteti prieteni de mai mult timp zii in fata ca il placi si ca vrei sa fii cu el, dar daca v-ati cunoscut sa zicem de o saptamna, ar fi mai bine sa te imprietenesti cu el mai mult. Vb cu el pe net la telefon etc. si apoi zii ce simti pentru el. Daca tot o tine cu faza :"Eu vreau sa fiu solo " mai icearca o data dar daca tot este solo faci cea ce simti, dar ma exista baieti pe lumea asta big grin

| mihai_7130 a răspuns:

Asta inseamna ca te iubeste