| rebeeecaa a întrebat:

Hey, rog seriozitate) i se mai întâmplă cuiva să știe ce se va întâmpla de dinainte? O să dau exemple: spre ex zic : cum ar fi/ sa vezi daca nu îmi dă mesaj, și a 2 a zi a dat, sa vezi de nu vine copilul ăla din nou în școală, și azi s-a întâmplat (fara să știu absolut deloc ca o sa se întâmple, pur și simplu îmi vin in cap random) sau odată am visat că cineva își face din nou snp și trimite snp, mrg, și după ceva timp s-a întâmplat. Sau odată acum câțiva ani tatăl meu s-a certat cu o femeie și eram copil, nu judecați, am zis de nervi că sper sa moara femeia aia dar după tot eu am zis că nu doamne ferește nu vreau și după câțiva ani a murit. Asta ar putea fi doar o coincidență dar cu gândurile nu știu. Nu cred că asta se numește deja-vu, aia e altceva. Uneori când îmi doream ceva ziceam cum ar fi sa și de obicei se întâmpla, sau ziceam fara să ma gândesc insistent sa se întâmple și tot se întâmpla. Ce credeți? Am chestia asta de luni bune

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu, este o diferenta mare intre a intui chestii banale si a prezice ceva.Totul e doar o coincidenta. Spoiler: toti murim.laughing Daca acea femeie murea chiar a doua zi dupa ce ai zis tu, poate atunci trebuia sa iti pui un semn de intrebare.Asa dupa mai multi ani nu se pune.

| anonim3248 a răspuns:

Este asta la oameni dar numai negativ.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim3248):

Te gândești - dacă mi se întâmplă asta? - și peste câteva zile ți se întâmplă ce ai gândit.